FETHİYESPOR ÇİFTE BAYRAM YAPTIRACAK

3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, İstanbul deplasmanında Büyükçekmece Tepecikspor ile 29 Ekim Perşembe günü saat 14.00'da karşı karşıya gelecek. Bu maçın hazırlıklarını tamamlayan lacivert-beyazlılar uçak ile İstanbul'a giderken, Fethiyespor özel otobüsü ile de Büyükçekmece ilçesine geçti. Fethiyespor yönetim kurulu üyesi Cem Tufan, 'Deplasmanda galip gelerek dönmek istiyoruz, futbolcularımıza güveniyoruz' dedi. Karşılaşmayı Kocaeli bölgesinden Tunç Özdemir yönetecek.

  • 978
FETHİYESPOR ÇİFTE BAYRAM YAPTIRACAK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor, deplasmandaki ilk galibiyetini almak istiyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda taraftarlarına hem galibiyet hem de çifte bayram yaşatmak isteyen, 9 puan ile ligde 5. Sıradaki Fethiyespor, 4 puanla 13. Sıradaki Büyükçekmece Tepecikspor bu deplasmandan 3 puan çıkartmak arzusunda. Teknik Direktör Mesut Toros yönetiminde hazırlıklarını tamamlayan lacivert-beyazlılar ilk deplasman galibiyetini de almak istiyor. Sakatlıkları devam eden Hayrullah ve Feyzullah’ın dışında eksiği bulunmayan Fethiyespor taraftarlarını güldürmek istiyor. Büyükçekmece Tepecikspor-Fethiyespor maçını Kocaeli Bölgesinden Tunç Özdemir yönetecek olup, yardımcılıklarını Kütahya bölgesinden Hicri Yıldırım ve Kocaeli bölgesinden Mücahit Şentürk yapacak. 
Ev sahibi Büyükçekmece Tepecikspor’un maça; Ramazan Evren Üstündağ, Özkan Zileli, . Ömer Karancı, . Selim Dedekoç, Sefer Kanıtemiz, . İsmail Baran Karakoç, Tayfun Yanar, Enes Yılmaz, Yunus Yaşar, İlhan Aslanoğlu ve Burak Kara 11’i ile çıkması beklenirken, Fethiyespor’un ise maça; Serkan Demirol, Sacit Yolcu, Mert Özmen, Sabri Turgut, İbrahim Ethem Sevinç, Berkay Öztuvan, Cemal Şener, Ali Han Tunçer, Anıl Gir, Yakup Alkan ve Anıl Arıcıoğlu 11’i ile çıkması bekleniyor.

Fethiyespor Yönetim Kurulu Üyesi Cem Tufan, Fethiyespor’un her maça galibiyet için çıktığını hatırlatıp, “Bu deplasmanda yine futbolcularımıza güveniyoruz, deplasman galibiyetini almak istiyoruz. Takımımızın kupada tur atlaması moral motivasyonumuzu arttırdı. Cumhuriyetimizin 97. Yıl dönümünde taraftarlarımıza çifte bayram yaşatmak istiyoruz. Başkanımız Esat Bakırcı ve yönetim kurulumuz Fethiyespor camiasının sorunlarını çözmek için elinden gelen gayreti gösteriyor” dedi.


 

Bakmadan Geçme