Fethiyespor, Cem Özdemir'i renklerine kattı

3. lig 2. Grupta ilk yarıyı lider olarak kapatan Fethiyespor, şampiyonluk yolunda takıma katkı sağlayacak transfer takviyelerine başladı. Lacivert beyazlılar, Adanspor, Demirgrup Sivasspor ve Van Büyükşehir Belediyespor takımlarında orta saha oyuncusu olarak forma giyen Cem Özdemir'i renklerine kattı. Cem Özdemir, 'Fethiyespor'u şampiyon yapmak zorundayız' derken, başkan Esat Bakırcı da 'şampiyon olup 3.lig kaosundan kurtulmak istiyoruz' dedi.

  • 3936
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Fethiyespor, Cem Özdemir'i renklerine kattı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ligin ilk yarısını lider olarak kapatan ve 2. Yarının ilk maçını deplasmanda Nazilli Belediyespor’la oynayacak olan Fethiyespor, ara transfer çalışmalarında ilk bombayı patlattı. Lacivert beyazlılar, Adanaspor, Manisa Futbol Kulübü, Demirgrup Sivasspor ve Van Büyükşehir Belediyespor’da forma giyen orta saha oyuncusu Cem Özdemir’i kadrosuna kattı. Kariyerinde 25 gol bulunan deneyimli oyuncu, bonservisiyle Fethiyespor’a geldi. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, başkan yardımcısı İsmail Öztürk, yönetim kurulu üyesi Cem Tufan ile görüşen yeni transfer Cem Özdemir, teklifi kabul etti. 
ŞAMPİYONLUĞA KATKISI OLACAK
Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, Cem Özdemir’in takımın şampiyonluğuna katkısı olacağını ifade etti. Bakırcı, “İsteyerek yaptığımız bir takviye oldu. Fethiyespor’a ne kadar yaralı olacağını ileriki günlerde herkes görecek. Kendisine çok güveniyorum. Bizi her türlü şarta seçtiği için çok teşekkür ediyorum. Şampiyonluğumuza çok büyük katkısı olacak. 2. Yarıya Nazillispor ile başlıyoruz. Takımımız hazır. Buradan iyi bir neticeyle döneceğimize inanıyorum. Hepimiz için 2. Yarı hayırlı olsun. 2. Yarıyı da lider bitirip 3. Lig kaosundan kurtulmak istiyoruz. Bayrak kampanyamıza katılan tüm Fethiye halkına teşekkür ediyorum. Bunların devamını istiyorum. Bunların devamı gelirse birincilik çok uzak değil. Herkesin üzerine düşen vazifeyi yapmasını istiyorum. Bir iki eksiğimiz var, onlar da geliyor. Fethiyespor iyi yolda, herkes güvensin” diye konuştu.
LAYIK OLDUĞU ÜST LİGLERE TAŞIYACAĞIZ
Ara transferde Fethiyespor ile sözleşme imzalayan Cem Özdemir ise Fethiyespor’u layık olduğu liglere taşıyacaklarını ifade etti. Özdemir “Daha önce rakip olmuştuk. İnşallah alnımızın akıyla bize güvenen insanları mahcup etmeyeceğiz. Fethiyespor’u da layık olduğu liglere taşıyacağız. Bu takımın bir parçası olduğum için çok mutluyum ve gururluyum. İlk yarıda zaten arkadaşlarımız bu formanın hakkını vermişler. Bizler de onlara biraz olsun destek vererek bu takımı en iyi yerlere getirmek istiyoruz. Başkanıma ve yönetime teşekkür ediyorum gösterdiği ilgiden dolayı. Ben 8 sezon Adanaspor’da oynadım. Daha sonra kulübüme bonservis kazandırarak Sivasspor’a transfer oldum.  Oradan Karabük’e gittim. Şu anda çok güzel bir şehirdeyiz. Adanalı olduğum için iklimimiz de benzer. Fethiyespor çok önemli bir noktada. O yüzden biz de elimizden geldiğinden fazlasını ortaya koyarak bu takımı şampiyon yapmak zorundayız. Zaten takım her şeyi yapmış ilk yarıda, bize çok fazla yük bırakmamışlar açıkçası. Biz de taşın altına elimizi koyacağız, desteğimizi vereceğiz. İnşallah gururlu bir şekilde sonunu getiririz” şeklinde konuştu.
 

Fethiyespor, Cem Özdemir'i renklerine kattı
Fethiyespor, Cem Özdemir'i renklerine kattı

Bakmadan Geçme