FETHİYESPOR BOMBA GİBİ ÇALIŞIYOR

Bu sezon 3. lig 2. grupta mücadele edecek olan Fethiyespor, lig hazırlıklarını günde çift idmanla sürdürüyor. Teknik Direktör Mustafa Ceviz yönetiminde Fethiye'de çalışmalarını sürdüren lacivert beyazlı futbolcuların 29 Temmuz Pazartesi günü 10 günlük kamp için Afyon'a gidecek. Fethiyespor lig hazırlıklarını sürdürürken, transfer çalışmalarını da devam ettiriyor. Lacivert beyazlıların en az 4-5 oyuncuyu daha renklerine katması bekleniyor.

  • 2412
FETHİYESPOR BOMBA GİBİ ÇALIŞIYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

3. Lig 2. Grup'ta mücadele edecek olan Fethiyespor, lig hazırlıklarını Teknik Direktör Mustafa Ceviz yönetiminde günde çift idmanla yapıyor. Fethiye ve Ölüdeniz'deki tesislerde çalışmalarını sürdüren Fethiyespor, kampı 29 Temmuz Pazartesi günü Afyon'a taşıyacak. Afyon'da 10 günlük kampa girecek lacivert beyazlılar, burada 4 hazırlık maçı oynayacak. Fethiyespor, bu sezon Esat Bakırcı yönetiminde güçlü bir kadro kurarken, Sivas Belediyespor'dan kaleci Serkan Demirol, Etimesgut'tan Sabri Turgut, Sultanbeyli Belediye'den Anıl Gir, Zonguldak Kömürspor'dan Mert Caymaz, Kozanspor'dan İbrahim Ethem Sevinç, Almanya 4. ligden Cihan Çayan Duman, Tire Sportif A.Ş.'den Cemal Şener, Göztepe U21'den Caner Demircan, Çaykur Rizespor'dan Furkan Şimşek, Antalyaspor U21'den Furkan Küçükkara ve Göztepe'den Erdeniz Yıldız'ı renklerine kattı. İç transferde Mahmut Metin, Metin Sevinç, Erdi Bakırcı ile de anlaşan Fethiyespor genç oyuncularını da kadroya katınca adeta bomba gibi bir takım oluşturdu. Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, 11 Temmuz'dan bu yana Fethiye'de devam eden çalışmaların günde çift idman olarak yapıldığını, futbolcuların kısa sürede Fethiyespor takımına adapte olduklarını ifade etti.

Ceviz; ''Ayın 10'u itibariyle de A takım kadromuzu Fethiye’de kampa aldık. Çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Sabah kendi tesislerimizde akşamüzeri de Ölüdeniz’deki tesislerde olmak üzere günde çift antrenmanla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. saha çalışmalarımızın yanında 2 grup halinde salonda kuvvet çalışmaları yapıyoruz.  Önce 1. grup ardından 2. grup çalışmaya başlıyor. Transfer çalışmalarımızda çok isabetli kararlar vererek bizim bünyemize uygun hedefe gidecek hem genç hem tecrübeli oyuncuları kadromuza dahil ettik. Tabi eksiklerimiz de var, görüşme halinde olduğumuz oyuncular da var. Ama transferimizin yaklaşık yüzde 75'i tamamlandı. 29 temmuz'da Afyon’da kampa gireceğiz. Kamp yerimiz Afyon olarak belirlendi. Bolu'da yer bulamadığımız için Afyon'u tercih ettik. Orda da 4 hazırlık maçı oynayacağız. Maç programını da yaptık. Rakiplerimiz belli olunca onu da bildireceğiz'' dedi.
''KAMİL ÖZGEN GENEL KOORDİNATÖR''

Fethiyespor'un eski oyuncularından Enver Ataçocuğu kondisyonerliğe, Ali Abbak yardımcı antrenörlüğe, Kamil Özgen'in takım genel koordinatörlüğüne getirildiği öğrenilirken, Coşkun Hoca'da kaleci antrenörü olarak Fethiyespor'un başarısı için görev yapıyor. Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, beraberindeki teknik kadro hakkında bilgi vererek, ''Yardımcılarımızı Fethiye’den oluşturduk. Enver Ataçocuğu bizim hem kondisyonerliğimizi yapıyor, hem yardımcı hocalarımızdan birisi. Ali Abbak hoca da yine bizim camiamızdan eski takım arkadaşımız. O da yine yardımcı hocalık görevini yapıyor. Kaleci hocamız da alt yapıda başarılı çalışmaları olan coşkun hoca. Kamil Özgen takımımızın genel koordinatörü oldu. Böylesine güzel bir ekiple Fethiyespor'un başarısı için mücadele ediyoruz. Tabi ekibimizin maç analizi ve maç izleme konusunda da yine Fethiye’mizden akademi mezunu genç arkadaşlarımız var. Kulübe hizmet etmek için hazır vaziyette. Onlarla da temasımız devam ediyor. Bize bilgi veriyorlar. Özellikle diğer takımların transfer bilgilerini bize aktarıyorlar şu anda iyi bir ekip olarak uyum içerisinde çalışıyoruz'' diye konuştu.  
ERDOĞAN CANKUŞ/FETHİYE

Bakmadan Geçme