TUFAN, 'SİZİ DÖRT GÖZLE BEKLİYOR OLACAĞIZ'

3. Lig 2. Grupta mücadele eden Fethiyespor'un, Büyükçekmece Tepecikspor ile oynadığı maçta tribün terörü estirildi. Fethiyesporlu yöneticilere saldırı anı cep telefonu ile görüntülendi. Fethiyespor yönetim kurulu üyesi, Cem Tufan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada olayı kınayıp, 'sizi dört gözle bekliyor olacağız' dedi.

  • 5125
TUFAN, 'SİZİ DÖRT GÖZLE BEKLİYOR OLACAĞIZ'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Pandemi nedeni ile seyircisiz oyananması gereken maçta Büyükçekmece Tepeciksporlu yönetici ve taraftarlarının maçın başında başlayan küfürlü tacizleri maç sonuna kadar devam etti. Devre arasında tribündeki Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, başkan yardımcısı İsmail Öztürk, yönetim kurulu üyeleri Cem Tufan, Nurkaya Gündoğdu ve Nacit Çatal’a yumruk ile saldırmak isteyen Büyükçekmece Tepeciksporlu kişiler polis ve özel güvenlik görevlileri tarafından güçlükle durduruldu. O anlar cep telefonu ile görüntülenirken, Fethiyesporlu başkan ve yöneticiler şeref tribününü terk ederek, yan taraftaki tribüne çıkmak zorunda kaldılar. Hakemlerin sahada çok kötü yönetim gösterdiği karşılaşmada Büyükçekmece Tepeciksporlu yönetici ve taraftarlar tribün terörü estirdiler. 
Tribünde karşılaşmanın devre arasında Fethiyespor başkan ve yöneticilerine bu küfürlü provakatif saldırılar gerçekleştirmeye çalışırken, polis ve özel güvenlik ekipleri bu kişileri kısa sürede durdurdu. Seyircisiz oynanması gereken maçta, Büyükçekmece Tepeciksporlu yönetici ve taraftarların bu görüntüleri pandemi kurallarını da ihlal etti. Tribündeki tartışmalar ve saldırının önlenişi sırasında maskelerin pek çok kişinin çenesinde olması Kovid-19’un nasıl hiçe sayıldığının da göstergesi oldu. Maçın pandemi nedeni ile seyircisiz oynanması gerekirken, Tepecik Şenol Güneş Stadında tribünlerde görevliler dışında 200’e yakın kişinin bulunması da dikkat çekerken, gözlemcilerin TFF’ye bildireceği rapor merak konusu oldu.
Fethiyespor yönetim kurulu üyesi Cem Tufan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Büyükçekmece Tepeciksporluların tribünde yaptığı saldırıyı kınadı. Cem Tufan, “Tepecik camiası; Siz geçen yıl burada neyin tartışmasına malzeme oldunuz; "SAHTEKAR BİR FUTBOLCUYA". Tartışma niye çıktı; Şeref tribününün en önünde o adama methiye veryansınından. Netice; Sadece size sinkafsız itişme, kakışma, yine aynı yerde maçı bitirdiniz.
ŞİMDİ; Sizi inanın dört gözle bekliyor olacağız. Futbolcularınız, kulüp müdürünüz ve temsilen TEMEL başkanınız namusumuzdur, insanlık Nasıl olur göreceksiniz, Lakin; Daha maç başlamadan, Bizim oturduğumuz yere Gelip hepimizin anasına küfreden 2 iki adamı sakın getirmeyin. Onların bu topraklara artık sadece anıları ayak basabilir. Ettiğiniz küfrü muhterem ….. ya iade ediyorum” ifadelerini kullandı. 


 

Yorumlar 2
METİN KILIÇER 30 Ekim 2020 16:16

Gelsinler Gelsinler Özellikle O Küfür Edip 200 Kişinin Arkasına Erkekler Gelsin ki Neyin Ne Olduğunu Görsün

erkek 30 Ekim 2020 11:17

erkek erkek

Bakmadan Geçme