Fethiyespor'a ceza yağdı

3. lig 2. Grupta Fethiye'deki Yomrasporla oynanan çeyrek final ikinci maçında karşılaşma boyunca ve sonrasında Yomrasporlu yönetici ve futbolcuların neden olduğu tartışmalarla ilgili olarak, Türkiye Futbol Federasyonu PFDK tarafından Fethiyespor ve Yomraspor kulüplerine ceza yağdı.

  • 2847
Fethiyespor'a ceza yağdı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor’un tur atladığı karşılaşmanın ardından toplanan PFDK’nın verdiği cezalara Fethiyespor kulübü jet hızıyla itiraz etti. Fethiyespor Kulüp Başkanı Esat Bakırcı’ya 30 gün hak mahrumiyeti ile 8 bin 50 TL para cezası verilirken, yine Başkan Bakıcı’nın protokol listesinde adının bulunmamasına rağmen protokol tribününe girmesi iddiası ile ihtar cezası kesildi. Fethiyespor Kulübüne stada usulsüz seyirci alınmasından dolayı 10 bin TL, kulüp mensuplarının maske takma zorunluluğuna uymamalarından dolayı 3 bin TL, akreditasyon sisteminin işletilmemesinden dolayı ihtar cezası, ayrıca maske takma zorunluluğuna aykırılıktan 1800 TL para cezası, kovid-19 salgını nedeni ile ilgili maddeler uyarınca 60 gün hak mahrumiyeti ve 12 bin 500 TL para cezası kesilmesi karara bağlandı. Fethiyespor kulübü görevlisi Nurkaya Gündoğdununda akredite edilmediği zemine ve protokol tribününe girmesinden dolayı ihtar cezası ile cezalandırıldı. Fethiyespor Kulüp Başkanlığı karara jet hızıyla itirazda bulundu. 

AYNI MAÇTA YOMRASPOR’A CEZALAR
Aynı maçta Yomraspor kulübü de cezalardan nasibini aldı. Kulüp görevlisi Kazım Kaplan’ın maçtan ihraç öncesi hakeme yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeni ile bir resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ile bin 500 TL para cezası cezalandırılamsına ayrıca Kazım Kaplan’ın maç sonrasında da hakeme yumruklu saldırısı nedeni ile 12 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve bin 500 TL para cezası kesildi. Bu maçta Yomraspor kulübü görevlisi Mustafa Mesohorli ve Teknik Direktör Hakan İskender Zıvalıoğlu’nun akredite edilmedi yeşil zemine girmelerinden dolayı Mesohorli’ya ihtar cezası Zıvalıoğluna’da iki resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ile 3 bin TL para cezası kesildi. Bu arada Yomraspor futbolcusu Şenol Özyurttunda resmi güvenlik görevlisine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeni ile iki resmi müsabakadan men ve 3 bin TL para cezası verildi. 

Fethiyespor'a ceza yağdı
Fethiyespor'a ceza yağdı
Fethiyespor'a ceza yağdı
Fethiyespor'a ceza yağdı
Fethiyespor'a ceza yağdı
Fethiyespor'a ceza yağdı
Fethiyespor'a ceza yağdı
Fethiyespor'a ceza yağdı

Bakmadan Geçme