Fethiyespor'a börek ziyafeti

Fethiyespor'un arka arkaya aldığı galibiyetler camiada sevinçle karşılanırken lacivert beyazlı takıma Fethiye börekçisi Muharrem Süngü sabah kahvaltısında börek ziyafeti çekti. Fethiyespor başkanı Esat Bakırcı'nın yanı sıra Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'nın da katıldığı sabah kahvaltısında Fethiye'li börekçi Muharrem Süngü VIP kombine bilet de satın aldı.

  • 2218
Fethiyespor'a börek ziyafeti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor’un arka arkaya aldığı galibiyetlerle zirveye ortak olması Fethiye’de sevinçle karşılanırken lacivert beyazlı futbolculara hemen her gün moral davetleri geliyor. Fatsa Belediyespor maçı öncesi Fethiye börekçisi Muharrem Süngü Fethiyespor takımına kahvaltı etkinliği düzenledi. Dispanser caddesindeki Fethiye börekçisinin kahvaltı davetine Fethiyespor başkanı Esat Bakırcı, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz ile yöneticiler ve futbolcular katıldı. Samimi bir ortamda geçen kahvaltı etkinliğinin ardından kısa bir açıklama yapan işletme sahibi Muharrem Süngü ‘Fethiyespor bizim öz kimliğimiz. Takımımızın arka arkaya galibiyetler alması bizleri sevindirdi. Fethiye’mizi temsil eden takımımızın devamlı yanında olacağız. Fatsa Belediyespor maçında ve tüm maçlarda takımımıza başarılar diliyorum’ dedi.

Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı’da ‘Belediye başkanımız ve yönetim kurulumuz ile takımımızın başarılı olması için yoğun mesai harcıyoruz. Fethiyespor şehrimiz esnaflarının ne kadar fazla sahiplenmesiyle çok daha iyi yerlere gelecektir. Fethiyespor’a bugün bu etkinliği düzenleyen kardeşimize teşekkür ediyoruz’ ifadelerini kullandı. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ise ‘Fethiyespor’umuzun iyi yolda olması, galibiyetler alması bizleri mutlu etmektedir. Fethiyespor’un daha başarılı olabilmesi için de bizler belediye olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz’ dedi. 

Fethiyespor'a börek ziyafeti
Fethiyespor'a börek ziyafeti
Fethiyespor'a börek ziyafeti
Fethiyespor'a börek ziyafeti

Bakmadan Geçme