Fethiyespor 6 eksikle gidiyor

3. Lig 2. Grupta mücadele eden Fethiyespor, deplasmanda karşılaşacağı Mardin Fosfat Spor maçı öncesinde iki futbolcusunda daha Kovid-19 çıktı. Lacivert-beyazlılarda daha önce de 4 futbolcu da pozitif vaka ortaya çıkarken iki genç oyuncu iyileşip, sahalara dönerken pozitif vaka sayısı 4'e çıktı. Teknik Direktör Mesut Toros, 'Kart cezalısı Cemal Şener ve Sakat olan Bülent Kalecikli ile birlikte eksik oyuncu sayımız 6'ya çıktı' dedi.

  • 911
Fethiyespor 6 eksikle gidiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor, Cuma günü deplasmanda oynayacağı Mardin Fosfat Spor maçı hazırlıklarını tamamladı. Lacivert-beyazlı futbolcular Kovid-19 testinden geçirilirken, iki genç oyuncuda da pozitif vaka tespit edildi. Daha önce 4 futbolcusunda korona virüs tespit edilen ve izole altına alındıktan sonra testleri negatif çıkan 2 genç oyuncu sahalara dönerken, sakat olan Bülent Kalecikli ve kart cezalısı Cemal Şener ile birlikte eksik futbolcu sayısı 6’ya çıktı. Ceyhanspor maçında kırmızı kart gören Sabri Turgut’un bu hafta kadroda yer alacağı bildirilirken, Fethiyepor’un Mardin deplasmanından puan ya da puanlarla dönecekleri ifade edildi. 

MAÇI GÜRCAN HASOVA YÖNETECEK
Mardin Fosfat Spor-Fethiyespor maçı Cuma günü saat 13.00’de oynanacak. Karşılaşmayı Ankara Bölgesinden Gürcan Hasova yönetecek olup, yardımcılıklarını Kırşehir Bölgesinden Abdurrahman Atabay ve Selçuk Gökgöz yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise yine Ankara Bölgesinden Zeynel Atasoy olduğu öğrenildi. 

SAHAYA NASIL ÇIKACAKLAR?
Mardin Fosfat Spor’un sahaya; Ebubekir, Alper Hamdi, Doğan Can, Beytullah, Yasin Tosun, Serkan Özen, Yasin Reis, Ali Kemal Özkan, Vedat Altaş, Özgür Kazar ve Melih Kılıç 11’i ile çıkması beklenirken, Fethiyespor’un ise; Serkan, Sacit Yolcu, Sabri Turgut, Kutay Yokuşlu, İbrahim Ethem, Berkay Öztuvan, Fatih Somuncu, Hayrullah Çelik, Anıl Gir, Ali Han Tunçer, ve Yakup Alkan 11’i ile çıkması bekleniyor. 

EN İYİ SONUÇLA DÖNECEĞİZ
Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, Mardin deplasmanından en iyi sonuçla döneceklerini ifade ederek, “İki oyuncumuzda daha test sonuçları pozitif çıktı, 6 eksikle Mardin’e gidiyoruz. Bu önemli deplasmandan puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz” ifadelerini kullandı. 

 

Bakmadan Geçme