FETHİYESPOR 3 PUAN İÇİN SAHAYA ÇIKIYOR

3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, Cumartesi günü saat 15.00'te Elazığ Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Gençlik Merkezi Sentetik Sahada oynanacak karşılaşmayı FRT Televizyonu saat 15.00'ten itibaren canlı olarak yayınlayacak.

  • 785
FETHİYESPOR 3 PUAN İÇİN SAHAYA ÇIKIYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor ligin 4. haftasında deplasmanda Elazığ Belediyespor ile karşılaşıyor. 21 Eylül Cumartesi günü (bugün) saat 15.00’te Elazığ Belediyespor ile deplasmanda oynanacak karşılaşmadan 3 puan bekleyen Fethiyespor, ilk deplasman galibiyetini almak istiyor. Karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan Fethiyespor kafilesi, Elazığ’da kampta maç saatini bekliyor. Teknik Direktör Mustafa Ceviz yönetiminde ter idmanı yapan lacivert beyazlılar, 3 puana odaklandı. Saat 15.00’te başlayacak karşılaşmayı İstanbul Bölgesi Hakemlerinden Fevzi Erdem Akbaş yönetecek olup, yardımcılıklarını yine aynı bölgeden Vedat Demir ve Uğur Aydoğdu yapacak.

Elazığ Belediyespor’un karşılaşmaya Ogün Karakaya, Muhammet Can Öztürk, Burak Keskin, Serhan Yılmaz, Arif Şahin, Mazlum Öndil, Emre Bayram, Tuncay Fındıkçı, Metehan Andaç, Samet Aydın, Burak Kavlak on biri ile çıkması beklenirken; Fethiyespor’un ise sahaya Serkan Demirol, Hüseyin Rüzgar, Sabri Turgut, Mert Özmen, Cemal Şener, Mert Caymaz, Metin Sevinç, Halil İbrahim Cenik, Turgay An, Anıl Arıcıoğlu on biri ile çıkması bekleniyor.

Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz karşılaşmayı kampta beklediklerini belirtip, “İlk deplasman galibiyetimizi almak istiyoruz. Saha problemi için tedbirimizi aldık. Karşılaşma sentetiği kalmamış bir sahada oynanacak. Fethiye’ye galibiyetle dönmek istiyoruz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme