Fethiyespor 3 Puan İçin Gitti

3. lig 2. grupta mücadele eden Fethiyespor pazar günü saat 13.00'te oynanacak Kemerspor 2003 Fethiyespor karşılaşması FRT Televizyonundan canlı olarak ekranlara gelecek. Bu karşılaşma için hazırlıklarını tamamlayan Fethiyespor Antalya Kemer'e 3 puan ümidi ile gitti. Fethiyespor'da kaptan Sabri Turgut'un iyileştiği ve karşılaşmada oynayabileceği de belirtildi. Teknik Direktör Mustafa Ceviz 'bu önemli deplasmana eksiksiz gidiyoruz. Puan yada puanlarla döneceğiz' ifadelerini kullandı. 

  • 982
Fethiyespor 3 Puan İçin Gitti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

3. lig 2. grupta ilk yarı pazar günü yapılacak karşılaşmalarla sona erecek. Fethiyespor Antalya deplasmanında Kemerspor 2003 ile karşılaşıp bu deplasmanda 3 puan çıkartmak istiyor. Karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan Fethiyespor kazanıp zirvede kalmak istiyor. Kemerspor 2003, Fethiyespor karşılaşmasını İstanbul bölgesi hakemlerinden Serkan Ergün yönetecek olup yardımcılıklarını aynı bölgeden Harun Pekyürek ile Göktuğ Hazar Erel yapacak. Maçın 4’üncü hakemi olarak yine İstanbul’dan Emine Öz görevlendirildi.Kemerspor 2003’ün maça Faik Doğukan Duyum, Hüseyin Atalay, Reha Kurt, Semih Hatipoğlu, Erdin Üzer,Onur Okan, Şiyar Kepir, Fahri Genç, Murat Sevimler, Berkay Arsalan ve Baran Basut 11’i ile çıkması beklenirken. Fethiyespor’un maça Serkan Demirol, Sabri Turgut, Erdi Bakırcı, İbrahim Ethem Sevinç, Aykut Sarıdoğan, Mert Özmen, Cemal Şener, Mert Caymaz, Anıl Gir, Halil İbrahim Cenik ve Anıl Arıcıoğlu 11’i ile çıkması bekleniyor. Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz karşılaşmanın hazırlıklarının tamamlandığını öncelikle bu önemli maça 3 puan için çıkacaklarını söyledi. Ceviz ‘rakibimizin lig de bulunduğu yeri biliyoruz. Karşılaşmayı önemsiyoruz. Bu maçtan 3 puan çıkartmak istiyoruz. Rakibi analiz ettik’ ifadelerini kullandı. 
Kemerspor 2003, Fethiyespor karşılaşması SED Medya bünyesindeki FRT Televizyonundan Pazar günü saat 12.55’den itibaren canlı olarak ekranlara gelecek. 
 

Bakmadan Geçme