Fethiye'nin Dev Adamları Öğrencilerle Buluştu

Lokman Hekim Fethiye Belediye Spor Kulübü basketbol oyuncuları ve teknik kadrosu Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu konferans salonunda düzenlenen 'Spor ve Sağlık' konulu söyleşiye katıldı.

  • 1215

Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu konferans salonunda düzenlenen söyleşiye Lokman Hekim Fethiye Belediye Spor Kulübünden Baş antrenör Alkım Ay, kaptan Sercan Ergin, Ozan Dilik, Darnell Angelo, Erick Neal, Doğukan Sönmez katıldı. 

Söyleşiye Baş antrenör Alkım Ay teşekkür konuşması yaparak ve oyuncularını tanıtarak başladı. Alkım Ay konuşmasında kulüp çalışmalarına, hedeflerine ve şu an bulundukları duruma değindi. Daha sonra sporun önemi, eğitim hayatına etkisini, başarma süreçlerini, sporu hayatlarının neresinde bulundurmaları gerektiğini, sağlık için neler yapmaları gerektiğini anlattı. Alkım Ay’ın konuşmasından sonra sırayla oyuncular kendilerini tanıtarak çalışmaları hakkında bilgiler aktarıp, bulundukları noktaya nasıl geldikleri konusunda bilgiler verdiler. Söyleşiye katılan öğrenciler oyunculara büyük ilgi gösterdi. Soru cevaplarla devam eden söyleşi Alkım Ay’ın cumartesi günü oynanacak maça öğrencileri davetiyle sona erdi. 

BASKETBOLUN EĞİTİME OLAN KATKISINI ANLATTI
Lokman Hekim Fethiye Belediye Spor Kulübü Baş antrenörü Alkım Ay, sporla eğitimin birlikte yürütüldüğü takdirde öğrencilerin başarısının arttığına dikkat çekerek; “Özel Fethiye Eğitim Kurumları yetkililerinden söyleşi ile ilgili davet alınca çok mutlu olduk. Basketbolun eğitime olan katkısı, çocukların geleceği açısından spor yapmalarının faydalarını anlattık. Ben ve oyuncularımız daha önceki tecrübelerimize dayanarak tecrübelerimizi paylaştık. Bizleri davet ettikleri için çok teşekkür ediyoruz. Umarız çocuklarımız çok başarılı olurlar” dedi.

OKUL MÜDÜRÜ YILMAZ, “ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BAŞARILAR DİLİYORUZ”
Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu Müdürü Ayser Yılmaz da söyleşi sonunda, “Eğitim Kurumları olarak çocukların eğitim ve öğretiminde her konuyu önemsiyor ve bu konuda onların bilinçlenmesi için gereken çalışmaları yapıyoruz. Bugün de Lokman Hekim Fethiye Belediye Spor Kulübü basketbol oyuncuları ve teknik kadrosu konuğumuz oldular. Öğrencilerimize sporun hayatımızdaki önemi, bedenimize, ruhumuza, sağlımıza ve başarımıza katkısını anlatmaları amacıyla okulumuza davet ettik. Minik bir söyleşi gerçekleştirdik. Çocuklarımız da çok coşkuyla karşıladılar, çok mutlu oldular.   Lokman Hekim Fethiye Belediye Spor Kulübü basketbol oyuncuları ve teknik kadrosuna teşekkür ediyoruz, meslek hayatlarında ve şampiyonluk yolunda başarılar diliyoruz” diye konuştu. 


 

Fethiye'nin Dev Adamları Öğrencilerle Buluştu
Fethiye'nin Dev Adamları Öğrencilerle Buluştu
Fethiye'nin Dev Adamları Öğrencilerle Buluştu

Bakmadan Geçme