Fethiyeli Sporcular, 1.'likle döndü

Fethiye İlçe Gençlik Spor Kulübü Karete Sporcuları Diyarbakır'da yapılan Ümit, Gençler Türkiye Şampiyonasında bir 1.'lik, iki 5.'lik kazandı. 6 sporcu ile Diyarbakır'da 14-17 Kasım tarihleri arasında yapılan şampiyonada Fethiyeli sporculara geçtiğimiz yıllarda Fethiye Belediye Başkanlığını Ak Partiden Belediye Başkan Adayı olan halen Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak görev yapan Muhsin Eryılmaz sahip çıkarak, yakından ilgilendi.

  • 1542
Fethiyeli Sporcular, 1.'likle döndü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şampiyonada Ümit erkeklerde 70 kiloda Kumite dalında Mustafa Aydemir Türkiye 1.si olurken Serenay Eser Ümit bayanlar 47 kiloda Türkiye 5.si Lara Güven de Genç bayanlar 59 kiloda Türkiye 5.si oldu. Ak Parti Fethiye ilçe başkanı Bekir Eser beraberinde bazı yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Meclis Üyesi Arif Coşkun ile Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Harun Yiğit’i ziyaret ederek Türkiye şampiyonu olan ve ülkemizi yurt dışında yapılacak olan şampiyonalarda temsil edecek Mustafa Aydemir’i kutlayıp altın taktı. Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser ‘Gençler geleceğimiz. Tabi gençlerimizi önce bu spor camiasına bırakan babalarını önce tebrik etmek lazım. Daha sonra yetiştiren hocalarını ve daha sonra sahip olan müdürümüzü tebrik ediyoruz. Gençler bizim geleceğimiz başta da söylediğim gibi bir yerin tanıtımında spor çok önemli. Fethiyemizi gururla temsil ettiler, bizleri gururlandırdılar. Orada da bir hemşehrimizin, Muhsin beyin sahip çıkması bizleri ayrıca gururlandırdı. Gencimizi tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Bizler de elimizden geldiğince gençlerimize, geleceğimize sahip çıkmaya çalışıyoruz’ ifadelerini kullandı. 
Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit ise ‘Mustafa Aydemir bizim Gençlik Spor İlçe Müdürlüğümüzün sporcusu. Çocukken aldığımız bir sporcu şuanda Diyarbakır’da yapılan Türkiye Şampiyonasında Ümitlerde Türkiye Şampiyonu oldu 70 kiloda. Ve önümüzdeki günlerde Slovenya’da yapılacak olan Balkan Avrupa Şampiyonasında Milli Takım adına ülkemizi temsil edecek biz kendisiyle gurur duyuyoruz. Tabi amatör sporların olmazsa olmazı sponsor desteği bugün de Bekir Başkanımız teveccüh gösterdiler. Kendisini altın ile ödüllendirdiler ben bu yüzden spora verdiği destekten dolayı Bekir Başkanıma çok teşekkür ediyorum’ dedi. 

Fethiye’ye Türkiye şampiyonluğu kazandıran ve Milli Takıma seçilen Mustafa Aydemir ise ‘Diyarbakır’da tüm Türkiye adına kazandığım bir turnuva oldu. Kendi kategorimde ilk defa 70 kiloda dövüştüm. Antrenörlerim sayesinde şampiyon oldum. Bana  destek veren herkese teşekkür ederim.Oraya gittiğimizde ellerinden gelen herşeyi yaptılar. Gayet misafirperverlerdi. Bütçe yardımları için teşekkür ederiz.’ ifadelerini kullandı.
Antrenör Mustafa Kıvrak ise ‘Sporcularımız iyi çalıştı. Ellerinden gelen gayreti gösterdi. Diyarbakır’da Fethiye’li Muhsin bey havaalanına inişimizden, maçlarımıza, konaklamamıza kadar büyük destek verdi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz’ dedi.


 

Fethiyeli Sporcular, 1.'likle döndü
Fethiyeli Sporcular, 1.'likle döndü
Fethiyeli Sporcular, 1.'likle döndü
Fethiyeli Sporcular, 1.'likle döndü
Fethiyeli Sporcular, 1.'likle döndü

Bakmadan Geçme