• Haberler
  • Güncel
  • Fethiyeli öğrencilerden yeni eğitim öğretim yılında anlamlı ziyaret

Fethiyeli öğrencilerden yeni eğitim öğretim yılında anlamlı ziyaret

2024-2025 Eğitim Öğretim yılının ilk günü Fethiye Mustafa Karslıoğlu İlk Öğretim Okulu öğrencileri Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş'ı ziyaret etti.

  • 186

Fethiyeli öğrencilerden yeni eğitim öğretim yılında anlamlı ziyaret

Yeni eğitim öğretim yılına öğrenciler anlamlı bir ziyaretle girdiler. Fethiye Mustafa Karslıoğlu İlk Öğretim Okulu öğrencileri Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı ziyaret etti. Öğrenciler Fethiye Kaymakamı Ertaş’a hediyelerini takdim ettiler. Ertaş’ da öğrencilere yeni eğitim öğretim yılı için öğrencilere hediye verdi.

Hediyeleşme sonrası açıklamalarda buluna Ertaş, yeni eğitim öğretim yılı için öğrencilere başarılar diledi.
“Bugün çok güzel bir gün, okullarımız açılıyor. Yeni Eğitim ve Öğretim yılına başlıyoruz. Bütün ülkemize, ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Öğrencilerimiz dinlendi, kitaplar okudular, gezdiler, aileleriyle vakit geçirdiler. Şuanda da ders zamanı, güneşli bir günde okula başladılar. 

Fethiyeli öğrencilerden yeni eğitim öğretim yılında anlamlı ziyaret

Ben kendi okul hayatımı hatırlıyorum. Çok heyecanlı olurdum, tatiller uzun sürdüğü zaman sıkılırdık. Okullar açıldığı zaman oyun oynayacağız, arkadaşlarımızı göreceğimiz için, kitap okuyacağımızın heyecanı ile okula giderdik. Tabii şuanda da gençlerimiz bu durumda. Sokakta görüyorum ve soruyorum. Heyecanlılar, okul artık başlasın diyorlar. Yeniden Eğitim ve Öğretim yılımız kutlu olsun. Çocuklarımıza, gençlerimize ve eğitim camiamıza hepsine hayırlı, uğurlu olsun. Kazasız, belasız bir Eğitim ve Öğretim yılı geçirmelerini diliyorum.”


 

Bakmadan Geçme