Fethiyeli Muhtara Sosyal Mesafe Cezası

Fethiyeli muhtara İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından sosyal mesafeye uymadığı gerekçesiyle para cezası uygulandı. 789 TL olarak kesilen para cezasını ödeyen muhtar ile bazı mahalle muhtarları, halka Covid-19 kurallarına uymalarını istediler.

  • 3892
Fethiyeli Muhtara Sosyal Mesafe Cezası
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’nin Karaçulha Mahalle Muhtarı Mustafa Gizli’ye sosyal mesafeye uymadığı gerekçesiyle Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 789 TL para cezası kesildi. Cezayı doğrulayan Muhtar Gizli, tüm halka çağrıda bulunarak “Koronavirüsün muhtarla şakası yok. Ben kural ihlal ettim. Cezaya çarptırıldım. Halkımızın özellikle sosyal mesafeye uymasını istiyorum” dedi. Gizli “özellikle en fazla örtüaltı sebzeciliğin Karaçulha’da olması dolayısıyla çiftçilerimize olabildiğince, işleri olmadığı saatlerde sokakta dolaşmamalarını, genç çocuklarımızın bisikletle parklarda sokaklarda dolaşmamalarını istiyorum. Bunun cezai müeyyideleri var. Sosyal mesafeyi ihlal ettiğimden dolayı 789 TL kendim ceza yedim. Bunun muhtarla şakası yok. Bütün halkımıza buradan önemle duyuruyorum. Sosyal mesafesini korusunlar, maskelerini taksınlar ve işleri olmadıkça evde kalsınlar. Evde Kal Karaçulha” diye konuştu.

Mahalle Sakinlerine Seslendiler

Eldirek Mahalle Muhtarı Osman Köse “ sağlığımız için, sıhhatimiz için evde kalalım. Sosyal mesafeyi koruyalım. Mümkün olduğu kadar dışarıya çıkmayalım” derken Çamköy Mahalle Muhtarı Ahmet Bozkurt da “ Gelecek nesiller için, iyi bir yaşam için evde kalmamız uygundur” ifadelerini kullandı.

Menteşeoğlu Mahalle Muhtarı Ramazan Küçük ise “ Cumartesi-Pazar günü Sokağa Çıkma Yasağı var. Bu yasağa uymamız gerekiyor. Bu konuda fırıncılarımız yine size hizmet verecektir. Yine biz fırıncılarımızın önünde dolaşarak ekmek, su neye ihtiyacınız varsa hepsini karşılayacağız. Telefonlarımızda bize ulaşarak her türlü ihtiyaçlarınızı söyleyebilirsiniz. Lütfen evde kalın” diye konuştu.

Fethiyeli Muhtara Sosyal Mesafe Cezası
Fethiyeli Muhtara Sosyal Mesafe Cezası
Fethiyeli Muhtara Sosyal Mesafe Cezası

Bakmadan Geçme