Fethiyeli Genç Hakeme önemli görev

Merkez Hakem Kurulu'nun 2020-21 sezonu için açıkladığı listelerde Fethiye doğumlu Emre Kargın (30), üst klasman hakemliğine terfi etmişti. İzmir Bölgesi hakemlerinden olan Emre Kargın Salı günü oynanacak Fenerbahçe-Karacabey Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçını yönetecek.

  • 1758
Fethiyeli Genç Hakeme önemli görev
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu yıl TFF 1. Lig’de yönettiği maçlar ile adından söz ettiren Emre Kargın, Süper Lig’de dördüncü hakem ve video yardımcı hakem olarak görev aldı. Bu sezon 1. Lig’de Ankaraspor-Eskişehirspor, Ümraniyespor-Keçiörengücü, Bandırmaspor-Adana Demirspor, Menemenspor-Altay ve Eskişehirspor-Tuzlaspor maçlarını yöneten Kargın; Ziraat Türkiye Kupası’nda Kayserispor-Yomraspor maçını yönetti. 

Bunun yanında Emre Kargın; Türkiye Süper Ligi’nde oynanan Gençlerbirliği-İttifak Holding Konyaspor, Demir Grup Sivasspor-Ankaragücü, Aytemiz Alanyaspor-Atakaş Hatayspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçlarında dördüncü hakem olarak görev aldı. 
Trabzonspor-Kasımpaşa, Gençlerbirliği-Gaziantep Futbol Kulübü, Demir Grup Sivasspor-Galatasaray, Ankaragücü-Trabzonspor maçlarında da video yardımcı hakemlik yapan Kargın; başarılı yönetimleri ile dikkat çekiyor. 

Bu sezon ikinci kez Ziraat Türkiye Kupası maçı yönetecek olan Emre Kargın, bu kez Fenerbahçe-Karacabey Belediyespor maçında düdük çalacak. Kargın’ın yardımcılıklarını İstanbul bölgesinden Bahtiyar Birincioğlu ve Deniz Caner Özaral yapacak. İzmir bölgesi hakemlerinden Emre Kargın 27 Ağustos 2020 günü açıklanan listelerde kendine Üst Klasman kadrosunda yer buldu. 30 yaşındaki hakem aynı zamanda kadronun en genç hakemleri arasında bulunuyor. Ziraat Mühendisi olan çok iyi derecede İngilizce bilen Emre Kargın’ın önümüzdeki yıllarda FIFA kadrosuna kadar yükselmesi bekleniyor. (FATİH DERELİ) 
 

Bakmadan Geçme