FETHİYELİ GALATASARAYLILAR' DAN KAYMAKAM FIRAT'A ZİYARET

Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği Genel Sayman Yusuf Özkaya, Yönetim Kurulu üyeleri Salih Dündar, İsmet Balatlı, Hasan Biberoğlu, Ümit Yahya Gürsoy ve Dernek Kurucu üyesi Ozan Altıok Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat'ı makamında ziyaret etti.

  • 1159
FETHİYELİ GALATASARAYLILAR' DAN KAYMAKAM FIRAT'A ZİYARET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziyarette Kaymakam Fırat'a sarı-kırmızı çiçek, çikolata ve Galatasaray ile  ilgili hediye takdim edildi. Oldukça samimi geçen ziyarette, sarı kırmızılı dernek yöneticileri, çalışmalarından bahsetti ve spor üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.
    Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği yönetim kurulu üyesi Salih Dündar, “ Fethiye’de derneğimiz çok güzel çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Takımımızı en iyi şekilde temsil etmek bizlerin görevdir. Bugün Kaymakamımız Eyüp Fırat’ı ziyaret ettik. Spor üzerine keyifli bir sohbet oldu. Fethiye’ye sporsever kaymakamımız geldiği için mutluyuz. Fethiyemize hoşgeldiniz” dedi.
    Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği Genel Saymanı Yusuf Özkaya, “Derneğimiz 26 Ocak 2016 yılında kuruldu. Kurulduğu tarihten bu yana kısa sürede Fethiye’de Galatasaray taraftarları olarak bir araya geldik ve kocaman bir aile olduk. Kaymakamımız sayın Eyüp Fırat’ı ziyaret ettik. Kendisi Beşiktaş taraftarı. Ziyaretimizden oldukça memnun kaldı. Ama gönlümüz bir taraftan da Fethiye Sporda. İnşallah seyircili maçlar açılır ve birlikte güzel bir maç izleriz.” dedi. 
    Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Eyüp Fırat, dernek yöneticilerine teşekkür etti.
 

Bakmadan Geçme