Fethiye'den İdlib'e 2 tır yardım gitti

Fethiye'den İdlib'e 2 tır insani yardım gönderildi. Hayrat Vakfı Fethiye Temsilciliği öncülüğünde toplanan giyim ve gıda yardımları İdlib'e törenle uğurlandı. Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner'in de katıldığı törende vatandaşlar tırları alkışlarla uğurladı.

  • 2040
Fethiye'den İdlib'e 2 tır yardım gitti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’den İdlib’e 2 tır dolusu yardım gönderildi. Hayrat Vakfı Fethiye Temsilciliği öncülüğünde toplanan battaniyeden yatak ve yorgana, kuru gıdadan giyeceğe 2 tır dolusu insani yardım alkışlarla uğurlandı. Çalıca Mevkii’ndeki yardım toplama merkezindeki törene Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Fethiye Müftüsü Kamil Oktay, Hayrat Vakfı Fethiye Temsilcisi Mustafa Kokkokoğlu, Hayrat Vakfı İnsani Yardım Fethiye Temsilcisi Hüseyin Çetinkaya, Türk Kızılay Fethiye Şubesi Başkanı Burhanettin Tuna’nın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Kuran-ı Kerim tilaveti ve konuşmaların yapıldığı törende; dualar da gerçekleştirildi. İnsani yardım eşyalarının yüklenmesinin ardından 2 tır dolusu yardım malzemesi alkışlarla uğurlandı.
HALKIMIZ DUYARSIZ KALMADI
Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner yaptığı açıklamada, “İdlib’te yaşanan olaylara halkımız duyarsız kalmadı. İlçemizde de Hayrat Vakfı öncülüğünde yardımlar toplandı. Tüm yardımseverlere emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Tırlarımız yola çıkıyor” dedi.
EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Hayrat Vakfı İnsani Yardım Fethiye Temsilcisi Hüseyin Çetinkaya, “Siz basın mensuplarına da çok teşekkür ediyoruz. Yaptığınız haberler sayesinde 2 tır dolusu yardım sağlandı” derken Türk Kızılay Fethiye Şubesi Başkanı Burhanettin Tuna, “Duyarlı halkımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah topladığımız yardımlar sağ-salim yerine ulaşır ve oradaki ihtiyaç sahibi insanların yarasına merhem olur” diye konuştu.

BU YARDIMLARI BİR EMANET OLARAK KABUL EDİYORUZ
Hayrat Vakfı Fethiye Temsilcisi Mustafa Kokkokoğlu, “Halkımızın katkıları ile topladığımız bu yardımları bir emanet olarak kabul ediyoruz. İdlib sınırda 110 temsilcimiz var. Her birini dikkatli bir şekilde yerlerine ulaştıracağız. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi. Fethiye Birlik ve İyilik Platformu Dönem Başkanı Mustafa Ertan da “23 sivil toplum kuruluşu ile birlikte Hayrat Vakfı öncülüğünde, platformumuz desteğiyle İdlib’e 2 tır insani yardım malzemesi gönderdik. Bu yardımların temin edilmesinde halkımıza çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Fethiye'den İdlib'e 2 tır yardım gitti
Fethiye'den İdlib'e 2 tır yardım gitti
Fethiye'den İdlib'e 2 tır yardım gitti

Bakmadan Geçme