Fethiye'de şüpheli ölüm 

Fethiye'de yeni yılın ilk şüpheli ölümü. Fethiye sanayi çarşısında bir oto tamir atölyesinde çalıştığı öğrenilen 17 yaşındaki B.C.H atölye içerisindeki bir aracın içerisinde ölü bulundu. Gece geç saatlerde yatmak için geldiği oto tamir atölyesinde ölü bulunan B.C.H'nin ölüm nedeni otopsi sonucu belirlenecek. 

  • 13040
Fethiye'de şüpheli ölüm 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edinilen bilgilere göre Fethiye sanayi çarşısında bir oto tamir atölyesinde çırak olarak çalıştığı öğrenilen 17 yaşındaki B.C.H gece yeni yılı arkadaşları ile kutladıktan sonra yatmak için atölyeye geldi. Atölye içerisindeki bir otomobilin içerisine girerek bir süre ısındığı tahmin edilen genç, bilinmeyen nedenle hayatını kaybetti. İşyerinde çalışan diğer görevliler sabah erken saatte geldiklerinde B.C.H’yi otomobil içerisinde hareketsiz görünce hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istediler. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri kısa sürede gelirken, sağlık ekipleri B.C.H’nın vefat ettiğini belirledi. 

Polis çevrede güvenlik önlemi alırken, gencin cesedi cenaze aracı ile Fethiye Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Burada yapılan ön incelemenin ardından geniş çaplı otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. Şüpheli ölüm olayı ile ilgili olarak soruşturmayı Fethiye Cumhuriyet Savcılığı ile Emniyet Müdürlüğü ekipleri sürdürüyor. 

  
 

Fethiye'de şüpheli ölüm 

Bakmadan Geçme