FETHİYE'DE POZİTİF VAKA SIFIRLANDI

Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan korona virüsü salgını alınan tedbirler sonucu Fethiye'de sıfırlandığı öğrenildi. Turizm kenti Fethiye'de kurumların aldığı önlemlerle en az seviyede seyreden pandeminin pozitif vaka olarak sıfırlandığı açıklandı.

  • 11944
FETHİYE'DE POZİTİF VAKA SIFIRLANDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kovid-19 ile ilgili mücadele Türkiye’nin en önemli turizm bölgelerinden Fethiye’de pozitif vaka olarak tamamen sıfırlandığı açıklandı. Vatandaşların bu sonuçla rehavete kapılmayıp; maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarını devam ettirmeleri istenirken, bu açıklama Fethiye Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü’nde yapılan Zirai Atık Toplama Noktası Protokolü imza töreninde yapıldı. Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner ve Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca pozitif vakanın Fethiye’de sıfırlandığını açıkladılar. 

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner yaptığı konuşmada, “Yaşadığımız süreçte bazı sorunlarımızı unutmuş değiliz. Pandemi sürecinde Fethiye’deki tüm kurum ve kuruluşlarla dönemi sorunsuz atlattık diyebiliriz. İlçemizde vaka sayısı sıfırlandı ve yaklaşık bir ayı aşkın bir süredir herhangi bir vakaya da rastlanmadı. Emeği geçenlere ve kurallara uyan halkımıza teşekkür ediyoruz. Maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca açıklamasında, “3 aydan bu yana Belediyemiz ve Vefa Sosyal Destek Grubu özverili bir mücadele gösterdi. Bir aydan bu yana Fethiye’de pozitif vakaya rastlanmadı. Kurallara uyan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Tehlike henüz geçmiş değil. Bütün sınır kapıları açılmış durumda. Dikkat ettiğimiz sürece bizleri güzel günlerin beklediğini düşünüyorum” dedi. 

FETHİYE'DE POZİTİF VAKA SIFIRLANDI
FETHİYE'DE POZİTİF VAKA SIFIRLANDI
FETHİYE'DE POZİTİF VAKA SIFIRLANDI

Bakmadan Geçme