Fethiye'de Kaybolan Yaşlı Şahsın Cesedi Bulundu 

Fethiye'de geçtiğimiz günlerde kaybolduğu bildirilen 85 yaşındaki Hayri Kaya'nın cesedine ulaşıldı. Yaşlı şahsın cesedi Kızılbel Mahallesi Kırkbelen Mevkii'nde kayalıklardan düşmüş vaziyette bulundu. 

  • 11114
Fethiye'de Kaybolan Yaşlı Şahsın Cesedi Bulundu 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edinilen bilgilere göre Kızılbel Mahallesi’nde yaşayan 3 çocuk babası Hayri Kaya yaklaşık 4 gün önce evinden çıkıp, kayboldu. Ailesi Kaya’dan haber alamayınca durum jandarmaya bildirildi. Muğla İl Jandarma Komutanlığı Arama Kurtarma Timi (JAK) ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekiplerinin katılımıyla arama çalışmaları yapıldı. İz takip köpeği ve drone desteğiyle sürdürülen çalışmaların ardından mahalle sakinleri de geniş bir katılımla arama çalışmalarına katıldı. Kaybolan şahıs Kırkbelen Mevkii’nde kayalıklardan düşmüş vaziyette bulundu. Jandarma ve Fethiye Cumhuriyet Savcılığı olay yerinde inceleme ve araştırma yaptıktan sonra Hayri Kaya’nın cesedi Fethiye Devlet Hastanesi Morguna oradan da geniş çaplı araştırma ve inceleme için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. 

Kızılbel Mahallesi Muhtarı Ferhat Kavcar, “Kaybolduğu için 4 gündür aradığımız Hayri Kaya’nın kayalıklardan düşmüş vaziyette cesedine ulaşıldı. Oldukça üzgünüz” ifadelerini kullandı. 


 

Bakmadan Geçme