Fethiye'de Eğlence Hayatı Bitmedi

Koronavirüsü tüm dünyayı etkisi altına aldı. Türkiye'de de vakaların görülmesi üzerine Sağlık Bakanlığı ve uzmanlar vatandaşları her gün uyarıyor. Vatandaşları evde kalmaya çağıran uzmanların ve yetkililerin çağrısına uyan Fethiye'nin sevilen sanatçıları Pasha Haktan Koç, Gizem Erdinç, Erol Özkul, Kaan Aksoy sosyal medya hesabından konser vereceğini duyururken, Fethiye Emek Oyuncuları da tiyatro oyunlarını sosyal medya üzerinden prova yapma kararı aldı.

  • 18211
Fethiye'de Eğlence Hayatı Bitmedi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Koronavirüsü tüm dünyayı etkisi altına aldı. Türkiye’de de vakaların görülmesi üzerine Sağlık Bakanlığı ve uzmanlar vatandaşları her gün uyarıyor. Vatandaşları evde kalmaya çağıran uzmanların ve yetkililerin çağrısına uyan Fethiye’nin sevilen sanatçıları Pasha Haktan Koç, Gizem Erdinç, Erol Özkul, Kaan Aksoy sosyal medya hesabından konser vereceğini duyururken, Fethiye Emek Oyuncuları da tiyatro oyunlarını sosyal medya üzerinden prova yapma kararı aldı.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Fethiye’de de koronavirüs nedeniyle alınan tedbirler kapsamında barlar, kafeler, tiyatrolar, sinemalar, restoranlar geçici bir süreliğine kapandı. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’da virüsün yayılmaması amacıyla vatandaşlara ‘Evde Kalın’ çağrısı yaptı. Yetkililerin çağrısına kulak veren vatandaşlar evden dışarıya çıkmazken, Fethiye’nin sevilen sanatçıları Pasha Haktan Koç, Gizem Erdinç, Erol Özkul, Kaan Aksoy ve Fethiye Emek Oyuncuları çareyi sosyal medyada buldu. 

Pasha Haktan Koç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Selam yurdumun güzel insanları akşam size bir sürprizim var. Geçirdiğimiz bu zorlu dönemde sizler için yapabileceğimiz en iyisi evimizden biraz olsun keyfinizi yerine getirecek olacak bu gece saat 22.00’da Gizem Erdinç, Erol Özkul, Kaan Aksoy, Pasha Haktan Koç canlı yayında evlerinize misafir olacağız. Bizi takip edin. Canlı yayında 22:00’da sizlerleyiz, eğlenceyi evinize getiriyoruz” ifadelerini kullandı.

KORONAVİRUS TİYATROCULARI DA DURDURAMADI

Fethiye Belediyesi tarafından koronavirüsten korunmak amacıyla alınan kararlar doğrultusunda ‘Vay Başımıza Gelenler’ tiyatro oyununun sahnelenmesi ileri bir tarihe ertelenmişti. Fethiye Emek Oyuncuları, Ufuk Emek yönetiminde SKYPE üzerinden ‘Vay Başımıza Gelenler’ oyununu prova edecekler.  Oyuncular; “Kaygı verici bu günlerin en kısa zamanda geçmesi ve yeniden birlikte gülüp, eğlenmek umudumuzu koruyoruz. Ama şu koşullarda korunmak ve korumak için bir araya gelmeme kararı aldık. Ufuk Emek yönetiminde SKYPE’den prova yapma kararı aldık” dediler.

Bakmadan Geçme