Fethiye'de Coronadan İkinci Ölüm

Tüm dünyayı ve Türkiye'yi de etkisi altına alan corona virüsü nedeniyle Fethiye'de ikinci ölüm vakasının gerçekleştiği öğrenildi. Yaklaşık 15 yıldan bu yana Fethiye'de yaşayan İngiliz uyruklu kadın tedavi gördüğü  Fethiye Devlet Hastanesinde Covid-19 nedeniyle vefat etti. Kadının eşi de test için Fethiye Devlet Hastanesinde karantina altına alındı. 

  • 80056
Fethiye'de Coronadan İkinci Ölüm
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tüm dünyayı ve Türkiye’yi de etkisi altına alan corona virüsü nedeniyle Fethiye’de ikinci ölüm vakasının gerçekleştiği öğrenildi. Yaklaşık 15 yıldan bu yana Fethiye’de yaşayan İngiliz uyruklu kadın tedavi gördüğü  Fethiye Devlet Hastanesinde Covid-19 nedeniyle vefat etti. Kadının eşi de test için Fethiye Devlet Hastanesinde karantina altına alındı. 
Edinilen bilgilere göre tüm dünyada etkili olan korona virüs salgını nedeniyle geçtiğimiz günlerde İstanbul’dan Fethiye’ye gelen Mehmet Saltık tedavi gördüğü Fethiye Devlet Hastanesinde covid-19’dan vefat etmişti. Fethiye’de yaklaşık 15 yıldır yaşayan 73 yaşındaki Jayne Kathleen Hunt solunum rahatsızlığı nedeniyle başvurduğu ve pozitif çıkan test sonucuyla yoğun bakıma alınıp tedavisi yapılan İngiliz uyruklu Jayne Kathleen Hunt tüm çabaya rağmen kurtarılamadı. Covid19’dan Jayne Kathleen Hunt’un vefatı üzerine eşi Jack Atıhon’un da Devlet Hastanesindeki tiriaj bölümünde yapılan ilk işlemelerinin ardından Devlet Hastanesinde test için karantinaya alındı. 
Fethiye’yi çok sevdikleri için 15 yıl önce Foça Mahallesinden Villa alıp yerleşen ve yıllarını Fethiye’nin Çalış Plajı çevresinde geçiren Jayne Kathleen Hunt’un Covid-19’dan ölümü Türk ve İngiliz arkadaşlarını üzüntüye boğdu. 
Covid-19’dan geçtiğimiz hafta gurbetçi olan ve İstanbul’dan Fethiye’ye eşi ile birlikte gelen 71 yaşındaki Mehmet Saltık vefat etmiş, pozitif olan eşi ise tedavi görerek taburcu olmuştu. İngiliz uyruklu Jayne Kathleen Hunt’un ise ikinci Covid-19 vakası olduğu belirtildi. 

 

Fethiye'de Coronadan İkinci Ölüm
Fethiye'de Coronadan İkinci Ölüm
Fethiye'de Coronadan İkinci Ölüm
Fethiye'de Coronadan İkinci Ölüm
Fethiye'de Coronadan İkinci Ölüm

Bakmadan Geçme