Fethiye'de 55 kişiye cezai işlem uygulandı 

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, sokağa çıkma kısıtlamasına uymayan 55 vatandaşa cezai işlem uygulandığını belirterek, 'İkinci hafta olma dolayısıyla sokağa çıkma kısıtlamasına hem vatandaşlarımız hazırdı hem de bizler kurumlarımızla işbirliği içerisinde hazırdık. Geçen haftaya oranla daha rahat geçtiğini söyleyebiliriz' dedi. 

  • 1674
Fethiye'de 55 kişiye cezai işlem uygulandı 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, korona virüsünün yayılmasını önlemek amacıyla uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının sorunsuz tamamlandığını belirtti. Sokağa çıkma kısıtlaması öncesi belediye, emniyet, jandarma, meslek odaları, ilgili kurum ve kuruluşlar ile toplantı yaptıklarını hatırlatan Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, özverili bir şekilde çalışan Vefa Sosyal Destek Grubu ekiplerinin 17 Nisan’da 201, 18 Nisan tarihinde 55, 19 Nisan’da ise 78 vatandaşın başvurusunu yerine getirdiğini söyledi. 

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Fethiye’de vatandaşların alınan önlemlere riayet ettiklerini söyledi. Şahiner, “İkinci hafta olması dolayısıyla sokağa çıkma kısıtlamasına hem vatandaşlarımız hazırdı hem de bizler kurumlarımızla işbirliği içerisinde hazırdık. Geçen haftaya oranla daha rahat geçtiğini söyleyebiliriz. Hepimizin amacı bu salgını hep birlikte yenmek. Burada herkesin alınan kurallara ve sosyal mesafeye uyması gerekiyor. Fethiye’de tüm vatandaşlarımızın alınan önlemlere riayet ettiklerini gördük. Herkese çok teşekkür ediyoruz. Cuma günü belediyemiz, emniyet, jandarma, meslek odaları, ilgili kurum ve kuruluşlar ile yaptığımız toplantıda hafta sonunda fırınların ve benzin istasyonlarının çalışma sistemlerini belirlemiştik. Bu anlamda bir sıkıntı yaşanmadığını ifade edebilirim” dedi. 

Açıklamasını sürdüren Kaymakam Şahiner, “Hafta sonu istemememize rağmen kısıtlamaya uymayan 55 vatandaşımıza jandarma ve emniyet cezai işlem uygulandı. Vefa Sosyal Destek Grubumuz, hafta içi ve hafta sonlarında özverili bir şekilde çalışıyorlar. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap vermek adına gayret gösteriyorlar. Bu bağlamda 17 Nisan’da 201, 18 Nisan tarihinde 55, 19 Nisan’da ise 78 vatandaşımızın başvuruları; ekiplerimizce adreslerine giderek yerine getirildi” ifadelerini kullandı. 


 

Bakmadan Geçme