Fethiye'de  15 Temmuz Derneği Açıldı

Fethiye'de yeni kurulan 15 Temmuz  Derneği törenle hizmete girdi. Fethiye Dispanser caddesinde ki Arıkaya pasajında hizmet verecek olan Fethiye 15 Temmuz Derneği'nin açılış törenine ilgi büyük  oldu. Kurucu Dernek Başkanı Harun Balcı '15 Temmuz Destanı Sayın Cumhurbaşkanımızın dik duruşu ve kararlı iradesi, yüce milletimizin sarsılmaz azmi,yüksek iradesi,vatanseverliği ve kahramanlığı ile TSK içerisinde ülkesine ve demokrasiye sahip çıkma azmiyle milli iradeye bağlı kalan kahraman askerlerimizin kararlılığı, emniyet güçlerimizin şanlı cansiperane  direnişiyle kazanılmış ve tarihe altın harflerle yazılmış şanlı bir demokrasi zaferidir'dedi.

  • 2464
Fethiye'de  15 Temmuz Derneği Açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye 15 Temmuz Derneği törenle hizmete açıldı. Fethiye Dispanser caddesinde hizmete açılan 15 Temmuz Derneğinin açılış törenine Fethiye Jandarma Komutanı Şükrü Şen , Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser, Ak Parti geçtiğimiz dönem ilçe Başkanı Kadir Sarıhan,Esnaf Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Ölüdeniz Belediye eski Başkanı Keramettin Yılmaz , STK kuruluşları başkan ve üyeleri ile vatandaşlar katıldı. Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Kurucu Başkan Harun Balcı yaptığı konuşmada derneğin kuruluş amacını anlattı. Balcı” Devletimiz ve milletimizin istiklal ve istikbaline kastetmeye teşebbüs eden hain FETÖ terör örgütünün kanlı darbe girişimini tarihte eşi benzeri görülmedik bir kahramanlıkla bertaraf eden aziz milletimizin 15 Temmuz Şehitleri anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün üçüncü yıl dönümünde anıyoruz.” Dedi.

CUMHURBAŞKANIMIZIN DİK DURUŞU

Balcı “15 Temmuz destanı, Sayın Cumhurbaşkanımızın dik duruşu ve kararlı iradesi, yüce milletimizin sarsılmaz azmi, yüksek iradesi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile Türk Silahlı kuvvetleri içerisinde ülkesine ve demokrasiye sahip çıkma azmi ile milli iradeye bağlı kalan kahraman askerlerimizin kararlılığı, Emniyet güçlerimizin şanlı cansiperane direnişiyle kazanılmış ve tarihe altın harflerle yazılmış şanlı bir demokrasi zaferidir.” Diyerek sözlerini şöyle tamamladı; Bu hain darbe teşebbüsünü yarınlarımıza en iyi şekilde anlatmalıyız. Bu nedenle, 15 Temmuz darbe girişiminde, aziz milletimizin göstermiş olduğu bu güçlü iradenin, her daim hafızalarda diri tutulması Fevkalade önemlidir. Dış güçlerin ve tüm şer odaklarının saldırılarına rağmen ülkemiz gün geçtikçe büyümeye, kalkınmaya, refahını artırmaya devam ediyor ve edecektir. Fethiye 15 Temmuz Derneği ’de bu kalkınmada üzerine düşen görev ve sorumluluğunu en üst seviyede yerine getirecektir. Bu duygu ve düşüncelerle;  vatan uğrunda canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet gazilerimize sağlık ve şifalar temenni ediyor, iradesine, demokrasisine, istiklaline ve istikbaline, canı pahasına sahip çıkan milletimizin Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik gününü en içten duygularımızla yad ediyoruz. “

DUALAR YAPILDI

Öte yandan 15 Temmuz hain darbe kalkışmasında ki şehitlerimiz ve tüm şehitlerimiz için duada bulunulurken dernek hizmet binasının açılışı alkışlar eşliğinde yapıldı. Derneğin kurucu başkanı Harun Balcı dernek yönetim kurulunu tanıtırken Fethiye 15 Temmuz Derneği yönetim kurulunda İlhami Sarıyıldız, Ramazan Yıldırım, İsmail Meltem, Mutlu Demirtaş, Hüseyin Sevtigin, Murat Koyuncu, Soner Uludağ, Kutlay Arslan ve Bahadır Tekin yer alıyor.

Bakmadan Geçme