- Haberler
- Kültür Sanat
- Fethiye Yeşilüzümlü Dastar ve Kuzugöbeği Festivali'nde esnaf ilgiden memnun
Fethiye Yeşilüzümlü Dastar ve Kuzugöbeği Festivali'nde esnaf ilgiden memnun
Bu yıl 14'üncüsü düzenlenen Yeşilüzümlü Dastar ve Kuzugöbeği Festivali, yoğun katılımla gerçekleştirildi. Festival, hem yöresel ürünlerin tanıtılmasına hem de bölge esnafının yüzünün gülmesine vesile oldu.

Festival alanında dokuma tezgahı bulunan Nihal Demirci yaptığı açıklamada,’’ “Bugün işler geçen seneye göre biraz daha sakin gibi görünse de yoğunluk oldukça fazla. Ben el dokuması yapıyorum, tamamen kendi emeğimle, yöresel ürünler üretiyorum. Her yıl bu etkinlikte yer alıyorum, bu sene de yine buradayım. Geçen seneye kıyasla katılımın daha yoğun olduğunu söyleyebilirim.
Normalde çarşıda kuzugöbeği mantar çorbası yapıp satıyoruz ama iki gündür buradayız ve satışlardan oldukça memnunuz. Katılan ve destek olan tüm vatandaşlara teşekkür ediyorum.”dedi
Bakmadan Geçme





