Fethiye, Yeni Yıla Hazır

Yeni yıla Fethiye'de girmek isteyenler ilçedeki otelleri doldurmaya başladı. Yerli ve yabancı turistlerin bu mevsimde yeni yıl için tercih ettiği Fethiye'de yılbaşı için otellerin dolmakta olduğu az da olsa boş yerlerin bulunduğu ifade edildi. Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner'de 'Vatandaşlarımızın ve Fethiye'ye gelen misafirlerin yılbaşını huzurlu biçimde kutlayabilmeleri için tüm tedbirler alındı. Tüm halkımızın ve misafirlerimizin yeni yılını candan kutluyorum.' diye konuştu.

  • 900
Fethiye, Yeni Yıla Hazır
TAKİP ET Google News ile Takip Et

EĞLENCE MEKANLARI DOLUYOR
Türkiye'nin en gözde tatil merkezlerinden ve ormanlarla çevrili doğası, masmavi denizi, zengin kültürel mirasıyla dünyanın cennet köşelerinden biri olan Fethiye’de yılbaşı bereketi yaşanıyor. 2020 yılına sayılı günler kala yeni yıla Fethiye’de girmek isteyen yerli ve yabancı tatilciler ilçedeki otelleri doldurmaya başladı. Fethiyede ki hotel ve motellerle bazı restoran ve barlarda yılbaşı özel eğlence programları için hazırlıklar son aşamaya getirildi. Fethiye de Karacabey restoran, Atapark Şaraphane, Grida port, Orka Karnaval, Barbun Restoran, Yengeç Restorant, Boğaziçi Restoran, Adres Kafe, Alesta Hotel, Denizatı Restoran ile Paspatur Çarşısı ve Çalış Plajı, Ölüdeniz Hisarönünde ki bar restoran ve açık otellerde yılbaşı özel programları canlı müzik ile gece geç saatlere kadar eğlencelerin hazırlandığı öğrenildi. Fethiye Belediyesi zabıta müdürlüğü ekipleri ile vergi dairesi yetkilileri, emniyet , jandarma ve sağlık ekipleri yılbaşı gecesinde geç saatlere kadar görev yapacaklar. 
TÜM TEDBİRLER ALINDI
Fethiye İlçe Kaymakamı Muzaffer ŞahinerFethiye'de halkın yeni yıla sağlıklı ve huzurlu şekilde girebilmesi için tüm tedbirlerin alındığını belirtti. Kaymakam Muzaffer Şahiner mesajında “Sevinç ve üzüntüleriyle bir yılı daha geride bırakıyor, umut ve beklentileriyle yeni bir yıla giriyoruz. Her yeni yıl, sorunların aşılması, müreffeh yarınlara ulaşılması yolunda beklentileri güçlendirir, fırsat oluşturur.” dedi.
Şahiner yeni yıldan beklentilerini de dile getirdiği mesajında “2020 yılında başta kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere, sivil toplum kuruluşları ve toplumun tüm kesimleri ile el ele vererek Fethiye'mizin gelişmesi, kalkınması ve her alanda daha ileri seviyeye ulaşması yönünde siz değerli vatandaşlarımızın her zaman yanımızda hissettiğimiz destekleriyle gayret ve çalışmalarımıza artan bir şevk ve heyecanla devam edeceğiz. Milletimize, Devletimize, geleceğimize ve kendimize güven, bütün zorlukları aşmaya yetecektir.Bu duygu ve düşüncelerle İlçemizde çalışan kamu görevlilerinin, sivil toplum kuruluşlarının, basın mensuplarının, Ülkemizde ve ilçemizde yaşayan tüm hemşerilerimizin yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, yeni yılın sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini dilerim.” diye konuştu.
OTELLERDE AZ DA OLSA BOŞ YER VAR
FETOB Başkanı Bülent Uysal, Fethiye’nin yılbaşına hazır olduğunu belirterek; “Açık olan tesislerimiz yılbaşı için güzel bir program hazırladılar. Son aldığımız bilgilerde de program yapan tesislerimizin dolma aşamasına geldiğini görüyoruz otellerde az da olsa boşluk var açık olan tesislerimiz yeni yıl için özel programlar gerçekleştirecek. Çoğunluğu çinli yerli ve yabancı turistlerde yeni yıla Fethiye de girmek için bölgemize akın ediyorlar ” dedi.
FETOB Başkanı Bülent Uysal, ''Turistik tesisler olarak Fethiye de yılbaşına hazırız. Fethiye turizme 12 ay hizmet veren bir bölge olup şuanda çoğunluğu Çinli olmak üzere yerli ve yabancı turistler bölgemize akın ediyor. Ancak hala tesislerimizde boş yerlerimiz mevcut. Özellikle merkez olmak üzere Çalış’ta ve Ölüdeniz de  açık tesislerimiz bulunmakta. Bu tesislerimiz de yılbaşı için güzel bir program hazırladılar. Son aldığımız bilgilerde de program yapan tesislerimizin dolma aşamasına geldiğini görüyoruz hala boş yerlerimiz var. Otellerin dışında restoranlar ve barlar da güzel programlar yaptılar. Bunlarda programı olmayan otellerde konaklayacaklar için hazır duruma geldiler. Yeni yılda misafirlerimizi bekliyoruz” dedi.
Türkiye’nin birçok yerinde havaların oldukça soğuk olduğunu ancak Fethiye’de oldukça ılık havaya sahip 
olduğuna işaret eden Bülent Uysal ''Fethiye bölgemizde yeni yılın sağlıklı ve huzurlu geçmesi için tesislerimizde üzerine düşen dikkati en iyi şekilde yapacaktır. Bu duygularla tüm halkımızın, turizmcilerimizin ve misafirlerimizin  yeni yılını candan kutluyorum'' dedi.

Fethiye, Yeni Yıla Hazır
Fethiye, Yeni Yıla Hazır

Bakmadan Geçme