• Haberler
  • Çevre
  • Fethiye'ye yaz bir türlü gelemedi! Rüzgar ve yağmurlu havalar geliyor

Fethiye'ye yaz bir türlü gelemedi! Rüzgar ve yağmurlu havalar geliyor

Fethiye için hava durumu bugün nedir? Fethiye için yarın ve 5 günlük hava durumu nasıl olacak? Fethiye için hava durumu sağanak yağmurlu mu, parçalı bulutlu veya beklenen sıcaklık kaç derece olacak? Fethiye yakınında 3 günlük ve yarınki hava durumu ne olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne göre Fethiye için haftalık hava durumuna haberin detayından ulaşabilirsiniz...

  • 1399

 

Fethiye'ye yaz bir türlü gelemedi! Rüzgar ve yağmurlu havalar geliyor

Muğla’nın Fethiye ilçesinde 28 Nisan Pazar (bugün) hava güneşli ve 27 derece olacak. Yağış beklenmiyor. 29 Nisan Pazartesi ve 30 Nisan Salı günü ise yine 27 derecelik güneşli bir hava mevcut olacağı tahmin ediliyor.

1 Mayıs Pazartesi günü kapalı bir hava olacak. Bulutlu geçmesi beklenen Çarşamba günü yağış beklenmese de kasvetli ve rüzgarlı kapalı bir hava olacağı Muğla Meteoroloji Müdürlüğü tarafından tahmin ediliyor.

Fethiye'ye yaz bir türlü gelemedi! Rüzgar ve yağmurlu havalar geliyor

2 Mayıs Perşembe günü 25 derecelik güneşli hava ile tekrardan havalar mevsim normaline dönecek. Ardından hafta içinin son günü 3 Mayıs’ta 24 derece ve sağanak yağışlı bir hava olacak. Yağış ihtimalinin yüzde 62 olarak açıklandığı Fethiye’de Cuma günü haricinde bir yağış beklenmiyor.
 

Bakmadan Geçme