FETHİYE'YE BİR MAĞAZA DAHA KAZANDIRILDI

Ekonomide belirsizlikler yaşanırken, Fethiye'de güçlerini bir araya getiren 3 arkadaş yeni bir mağaza daha açtı. Fethiye'de 'İmza' mağazasını işleten Yavuz Karsavran ve Oğuz Sünger yanlarına Gökçen Terlemez 'ide alarak, bu kez 'DS Damat'ı' Fethiye'ye getirdi. Çarşı caddesinde Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, Fethiye Ticaret Odası Başkanı Osman Çıralı ile çok sayıda davetlinin katıldığı DS Damat mağazasının açılış töreninde Pandemi tedbirlerine uyuldu. İşletmeciler Yavuz Karsavran ile Oğuz Sünger 'DS Damat markasının eksikliğini hissettik. Markayı Fethiye'ye getirmek için büyük bir çaba sarf ettik' dediler.

  • 17401
FETHİYE'YE BİR MAĞAZA DAHA KAZANDIRILDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dövizde ve altında artışlar devam ederken, ekonomideki belirsizliklere rağmen Fethiye’de yepyeni mağazalar açılıyor. Güçlerini bir araya getiren 3 arkadaş DS Damat markasını Fethiye’ye getirdi. Fethiye’de “İmza” mağazasını işleten Yavuz Karsavran ve Oğuz Sünger yanlarına Gökçen Terlemez ’ide alarak, bu kez “DS Damat’ı” Fethiye’ye getirdiler. Çarşı caddesindeki DS Damat mağazasının açılış törenine; Fethiye Ticaret Odası Başkanı Osman Çıralı,  Ak Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk ve Ak Parti Yönetim kurulu üyeleri Salih Dündar, Zafer Aykaç, Mevlüt Ülker ve Abdullah Güldür ile çok sayıda davetli katıldı. Açılışa özel kampanyalarında yapıldığı DS Damat mağazasının açılış kurdelasını, Ticaret Odası Başkanı Osman Çıralı, Ak Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk ve mağaza sahipleri Yavuz Karsavran, Oğuz Sünger ve Gökçen Terlemez kestiler. 
BÜYÜK CESARET
Açılışın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Fethiye Ticaret Odası Başkanı Osman Çıralı “DS Damat Türkiye’de en tanınmış markalardan bir tanesi. Fethiye’ye yakışan bir marka daha önce Fethiye’de yoktu. Erkek giyim adına güzel bir mağaza olduğunu düşünüyorum. Pandemi döneminde mağaza açma cesaretini gösterdikleri için arkadaşlarımızı da kutluyorum. Turizm dönemi uzayacak derken kısaldı. Hayırlı uğurlu olsun diyorum, inşallah Fethiye’ye yakışan bir mağazacılık yaparlar. Kendilerini kutluyorum” ifadelerini kullandı.
SEKTÖRDE TECRÜBELİLER
Ak Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk “Fethiye’de yeni bir mağaza, yeni bir iş yeri açılıyor. Fethiye’mize hayırlı olmasını diliyorum. Arkadaşlarımıza böyle bir zamanda mağaza açtıkları ve Fethiye’ye böyle seçkin bir markayı getirdikleri için de tebrik ediyorum. Arkadaşlarımız sektörde tecrübeliler, tecrübeleri sayesinde başarılı olacaklarına inanıyorum. İnşallah Allah bol kazançlar versin” diye konuştu.
EKSİKLİĞİ GİDERDİK
İşletmeci Yavuz Karsavran “ İstanbul’dan geldim. 22 yıldır mağazacılık sektörü içerisindeyim. Aynı zamanda Yavuz kardeşimle İmza Mağazasının sahibiyiz. Fethiye’de DS Damat markasının eksikliğini hissettik. Markayı Fethiye’ye getirmek için büyük bir çaba sarf ettik. Zor bir dönemdeyiz ama inancımızla çalışıp bu zorlu dönemlerde başarılı olacağımıza inanıyoruz. Mağazamızı 3 ortak olarak açtık. Güçlerimizi birleştirip burada iyi işler yapmaya çalışacağız. Fethiye’mize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. 
YÜZDE 70’E VARAN İNDİRİM VAR
İşletmeci Oğuz Sünger “ Fethiyeliyim. 20 yıldır mağazacılık sektöründeyim. Artık DS Damat Fethiye’ye gelsin dedik. Fethiyeli hemşerilerimizin hizmetine sunduk. İnşallah sonu hayırlı olur. Açılışımıza özel yüzde 70’e varan indirimlerimiz var. DS Damat kampanyaları çok iyi takip ediyor. Mevsimin ve sezonlara göre çok güzel kampanyalar oluyor. Müşterilerimiz ürünlerimizi gelsin görsün söylemekle olmuyor, zaten ürünleri gördükleri zaman ne demek istediğimizi anlayacaklar” diye konuştu.
 

FETHİYE'YE BİR MAĞAZA DAHA KAZANDIRILDI
FETHİYE'YE BİR MAĞAZA DAHA KAZANDIRILDI
FETHİYE'YE BİR MAĞAZA DAHA KAZANDIRILDI
FETHİYE'YE BİR MAĞAZA DAHA KAZANDIRILDI
FETHİYE'YE BİR MAĞAZA DAHA KAZANDIRILDI
Yorumlar 2
Hayta 12 Ekim 2020 09:43

Yıllardır bu günü bekliyorduk. Şehrin en büyük eksikliği de giderildi sonunda. Bu günleri de gördü Fethiye çok şükür. Allah diğer ilçelerimize de nasip etsin.

İlteriş ültigenoğulları 11 Ekim 2020 17:28

Tek eksiğimiz ds damat tı, cok büyük başarı. Çin malı ürünleri türk malı diye satan bir marka ekonomimiz için en büyük ihtiyaç bravoo

Bakmadan Geçme