Fethiye Ülkü Ocakları şiir kitabı çıkartıyor

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanlığı, Milliyetçi Hareket Partisi'nin kurucusu ve Ülkü Ocakları'nın fikir babası Başbuğ Alparslan Türkeş'in 25. vefat yıl dönümü olan 4 Nisan 2022'de dağıtımını yapacağı bir şiir kitabı hazırlıklarına başladı.

  • 1524

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Salman Yellice tarafından yapılan açıklamada; "Başbuğ Alparslan Türkeş, milliyetçi hareketin temel taşıdır. Ülkücülerin babası, atasıdır. Gazi Mustafa Kemal'in iradesiyle çıktığımız bu yolda Başbuğumuzun fikirleriyle yürüyor, liderimizin emrinde durmadan, yılmadan, yıkılmadan yola devam ediyoruz. Bir fikir yuvası, bir eğitim ve kültür vakfı olarak bu kapsamda da spor, edebiyat, sosyal ve kültürel her alanda Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in adını yaşatacak projelere imza atacağız. 2022 yılında Başbuğumuzu daha iyi anlamak, daha çok kişiye anlatmak için birçok faaliyette bulunmak üzere şiir kitabıyla ilk adımımızı atıyoruz" dedi.
Başbuğ Alparslan Türkeş anısına çıkartılacak olan şiir kitabında 7'den 70'e tüm Türkiye'den herkesin şiirlerine yer verileceği, şiirlerin Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanlığı Binası'na müracaatla veya posta yoluyla ya da [email protected] mail adresine gönderilebileceği, bilgi edinmek isteyenlerin 05301603151 numaralı telefonla irtibata geçebileceği bildirildi.
4 Nisan 2022 günü dağıtımı yapılacak olan kitap için şiirler 27 Mart 2022 tarihine kadar toplanacak ve kitap baskı sürecine girecek.
 

Bakmadan Geçme