Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Fethiyespor'a destek sözü

3. Lig 3. Grup'ta çıktığı 10 karşılaşmada toplandığı 25 puanla açık ara liderliğini sürdüren Fethiyespor Kulübü Yönetimi, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nı (FTSO) ziyaret ederek Yönetim Kurulu üyeleri ve Fethiye Güç Birliği Şirketi (FGB) Müdürler Kurulu ile bir araya geldi. FTSO tarafından yürütülen projeler hakkında detaylı bilgi alan kulüp yönetimi, Fethiye'nin tanıtımına ve spor faaliyetlerinin gelişimine katkı sunan Fethiyespor'a bir üst lige çıkma yolunda, FTSO ve FGB'den destek istedi. Ardı ardına aldığı başarılı sonuçlarla Fethiye'nin göğsünü kabartan Fethiyespor'u son maçlara kalmadan üst ligde görmek istediklerini belirten FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, 'Her dönem kulübümüzün yanında olduk, yine olacağız.' dedi.

  • 896
Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Fethiyespor'a destek sözü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı ile yönetim kurulu üyeleri Önder A. Önder, Nurkaya Gündoğdu, Cem Tufan, Nail Şal ve Nacit Çatal, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Başkan Bakırcı ve beraberindeki heyet, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mete Ay, Yönetim Kurulu üyeleri, İbrahim Erdem, Fatih Tufan, Emre Başaran ve Ramazan Dim ile FTSO iştiraki FGB Müdürler Kurulu ve FTSO Meclis Üyesi Mustafa Özkaya tarafından, FTSO Meğri Salonu’nda ağırlandı.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Fethiyespor Yönetimi, FTSO tarafından yürütülen projeler hakkında detaylı bilgi aldı. Babadağ Teleferik Projesi’ne ilişkin detaylarında konuşulduğu ziyarette Fethiyespor Yönetimi, FTSO çalışmalarını ilgiyle takip etmeye devam edeceklerini kaydetti. 9’uncu hafta itibariyle ligde attığı 29 golle Avrupa kulüpleri arasında en golcü 3 takım arasına giren Fethiyespor’un ilçenin tanıtımına büyük katkı verdiğini belirten Fethiyespor Yönetimi, bir üst lige çıkma yolunda FTSO ve FGB’den destek istediklerini aktardı.

BAŞKAN ÇIRALI, “HER DÖNEM KULÜBÜMÜZÜN YANINDA OLDUK, YİNE OLACAĞIZ”
Fethiyespor’un aldığı başarılı sonuçları ve ligdeki konumunu, gururla takip ettiklerini vurgulayan FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve Yönetim Kurulu üyeleri ise şehrin gözbebeği Fethiyespor’a destek olabilmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirtti. Ardı ardına aldığı başarılı sonuçlarla Fethiye’nin göğsünü kabartan Fethiyespor’u son maçlara kalmadan üst ligde görmek istediklerini vurgulayan Başkan Çıralı, “Her dönem kulübümüzün yanında olduk, yine olacağız. Kulüp yönetimimiz bu sezon oldukça golcü ve hırslı bir takım yarattılar. Teknik Direktörümüz Selahattin Dinçel yönetiminde başarılı sonuçlar alıyoruz. Oyuncularımız kazanmayı alışkanlık haline getirdi. Ligde 9 maçtır namağlup gidiyoruz. Son maçlara bırakmadan bu sezonu şampiyonlukla taçlandıracağımıza inancım tam. Kalbimiz kulübümüzle her daim birlikte, FTSO ve FGB olarak da Fethisporumuza destek vermek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.” dedi.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Fethiyespor'a destek sözü
Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Fethiyespor'a destek sözü
Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Fethiyespor'a destek sözü

Bakmadan Geçme