FETHİYE TİCARET VE SANAYİ ODASI 3 BOYUTLU FİLMLER HAZIRLATTI

3 boyutlu filmler ile Fethiye tanıtılacak

  • 988
FETHİYE TİCARET VE SANAYİ ODASI 3 BOYUTLU FİLMLER HAZIRLATTI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Turizm Konseyi’nin toplantısında İzmir’de yapılacak Travel Turkey Fuarına Fethiye’nin katılımı ve FTSO tarafından yaptırılan VR (3 boyutlu) filmleri başta olmak üzere güncel pek çok turizm konuları görüşüldü.

 

FTSO Fethiye’nin turizm değerlerini 3 boyutlu kayda alıyor

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının yamaç paraşütü, Kaya Köy, safari turu, Saklıkent, mavi tur başlıklarında yaptırılmakta olduğu 3 boyutlu filmler izlendi. Filmlerde yer alan görüntüler görüşülerek revizyon talepleri belirlendi. Konseyin görüşleri doğrultusunda filmlerde değişiklikler yapılacak. Filmler tamamlandıktan sonra Youtube gibi video içerikli sosyal ağlara yüklenecek, fuarlar gibi tanıtım organizasyonlarında katılımcılara 3 boyutlu izlettirilecek.

 

Konsey toplantısında Fethiye’nin turizmini geliştirmek için yapılacak lobi faaliyetleri de görüşüldü. Tarım ve Orman Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı nezdinde görüşmeler yapılmasına, yapılacak ziyaretler için görüşmelerin gündemde tutulmasına karar verildi.

 

Şehir merkezinde yaşanan otopark sorunu da Konseyin gündeminde yer alan konulardan biri oldu. Konu yeniden görüşülmek üzere ilerleyen toplantılara bırakıldı.

Bakmadan Geçme