Fethiye sokakları lacivert beyaz

Fethiyespor Sosyal Komitesi tarafından başlatılan bayrak kampanyası kapsamında, Fethiye sokakları bayraklarla donatıldı. Caddelere asılan bayraklara, kampanyaya katılan firmaların isimlerinin de yazdığı görüldü. 

  • 1436
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Fethiye sokakları lacivert beyaz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

3. Lig 2. Grup’ta ilk yarıyı lider kapatan Fethiyespor’a destek amacıyla, Sosyal Komite üyeleri tarafından başlatılan bayrak kampanyasına ilgi yoğun bir şekilde devam ediyor. Sosyal Komite üyeleri Bekir Kapar, Şaban Tokgöz, Hidayet Yanatma ve Ufuk Arslan; lacivert beyazlı takımın refahı için taşın altına elini koyduklarını ve tüm gelirin kulübe kalacağını dile getirdiler. Fethiye’de şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediklerini belirten üyeler, destek olan herkese teşekkürlerini sundular. 

Fethiyespor Sosyal Komite Üyesi Bekir Kapar yaptığı açıklamada, “Fethiye halkına çok teşekkür ediyoruz. Kampanyaya çok duyarlı davrandılar. Fethiyespor için biz de varız dediler. Şu anda bayraklarımız asılıyor. Kampanyada yer almak isteyenler hala bizleri arıyorlar. 4 kişilik bir ekibiz ve gidemediğimiz birçok yer var. Katılmak isteyen herkese gideceğiz. Bu yıl taraftarlarımız, camiamız ve Fethiyespor şampiyonluğa inandı. Bir hafta önce başlamamıza rağmen birinci parti bayraklarımız geldi. Fethiye’nin dört bir tarafını bayraklarla süsleyeceğiz. Şehrimizde güzel bir hava yakaladık. Bu futbolcularımıza da yansıyor. Fethiye esnafına, kendi aralarında para toplayan personel arkadaşlarımıza ve halkımıza çok teşekkür ediyorum. Kampanyaya katılım her geçen gün artıyor. Bir haftada 150 bayrağa ulaştık. Bayrak asmaya başladığımız saatten itibaren bize ulaşan birçok arkadaşımız oldu” dedi. 

Fethiyespor Sosyal Komite Üyesi Ufuk Arslan da “Biz şu anda Fethiye’de büyük bir coşku yaşıyoruz. Sevincimizi ilçe halkı bizimle birlikte yaşarsa, çok mutlu oluruz. Kampanyamız devam ediyor. Hafta içi ziyaretlerimizi kaldığımız yerden sürdüreceğiz. Katılmak isteyen vatandaşlarımızı ve Fethiyespor sevdalılarını bekliyoruz” diye konuştu. (FATİH DERELİ)

  
 

Fethiye sokakları lacivert beyaz
Fethiye sokakları lacivert beyaz
Fethiye sokakları lacivert beyaz

Bakmadan Geçme