Fethiye SHM'nin yeni müdürü Tuğba Baki

Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Fethiye'deki kurumlarında yeni atamalar gerçekleştirdi. Fethiye SHM Müdürü Sevim Seringen, Fethiye Huzurevi Müdürlüğüne görevlendirilirken Fethiye SHM Müdürlüğü'ne de Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Tuğba Baki atandı.

  • 8216
Fethiye SHM'nin yeni müdürü Tuğba Baki
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’ye gelen SHM İl Müdürü Seyfi Bozçelik, İl Müdür Yardımcısı Osman Toprakçı ve Fethiye Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Fevzi Koyunoğlu ile birlikte Fethiye SHM Müdürü Tuğba Baki’yi ziyaret edip, görevinde başarılar diledi. Fethiye’de kurumları da ziyaret eden SHM İl Müdürü Seyfi Bozçelik, “Çalışmalarımız tüm pandemi kurallarına uyarak, engelsiz yaşam merkezimizde ve huzurevlerimizde devam ediyor. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalar ve arkadaşlarımızın fedakârlıkları neticesinde güzel sonuçlar aldık. Dünyaya örnek olacak çalışmalara imza atıldı” dedi. 

Kurumlardaki atamalar hakkında bilgiler de veren Sosyal Hizmetler İl Müdürü Seyfi Bozçelik, “Pandemi sürecinde çalışmalarımız devam ediyor. Arkadaşlarımız 14 günlük vardiyalı çalışmalarını da sürdürüyor. 2. doz aşılamalarımızda gerçekleştirildi. Şuanda herhangi bir sorunumuz yok ve çokta iyi durumdayız. Çalışmalarımız tüm pandemi kurallarına uyarak, engelsiz yaşam merkezimizde ve huzurevlerimizde devam ediyor. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalar ve arkadaşlarımızın fedakârlıkları neticesinde güzel sonuçlar aldık. Dünyaya örnek olacak çalışmalara imza atıldı. Daha önce dünya sağlık örgütü Türkiye’de ki engelli vatandaşlarımıza ve huzurevinde kalan yaşlılarımıza yönelik yapılan uygulamaları dünyaya örnek olarak gösterdi. Bazı kurumlarda idareci değişiklikleri gerçekleştirdik. Sosyal Hizmet Merkezlerini kılcal damarlarımız olarak görüyoruz. Bu nedenle yeni yapılanma sürecini planladık. Sosyal hizmet merkezimiz ve huzurevimizde değişiklik gerçekleştirdik. Amacımız hizmetlerimizi daha ulaşılabilir ve kalıcı hale getirmek. Huzurevimizdeki değişikliğin bir diğer nedeni ise pandemi döneminde Fevzi Bey sağ olsun iki huzurevinin müdürlüğünü aynı anda yürüttü. Bizde Serpil Hanım’ı huzurevi müdürü olarak görevlendirdik. Böylelikle Fevzi Bey’in üstünden de fazla yükü almış olduk. Tuğba Hanım’ı da sosyal hizmet binamızda görevlendirdik. Fethiye ve Seydikemer’de topluma ulaşan ve ihtiyaçlarının karşılandığı hizmet modeli ile çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Fethiye SHM'nin yeni müdürü Tuğba Baki
Fethiye SHM'nin yeni müdürü Tuğba Baki

Bakmadan Geçme