Fethiye Şehir Stadı'nda İstiklal Marşımız Yankılandı

Fethiyespor'un maçlarını oynadığı Fethiye Şehir Stadyumu'nda, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla saat 19.19'da İstiklal Marşımız yayınlandı. Fethiye İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü koordinesinde yapılan etkinliğe çevrede bulunan vatandaşlar, Türk Bayrakları asarak balkonlarından eşlik ettiler. 

  • 1387
Fethiye Şehir Stadı'nda İstiklal Marşımız Yankılandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dost Gazetesinden Fatih Dereli'nin haberine göre; 

Fethiyespor’un maçlarını oynadığı Fethiye Şehir Stadyumu’nda, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla saat 19.19’da İstiklal Marşımız yayınlandı. Fethiye İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü koordinesinde yapılan etkinliğe çevrede bulunan vatandaşlar, Türk Bayrakları asarak balkonlarından eşlik ettiler. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında saat 19.19’da ülke genelindeki tüm stadyumlarda İstiklal Marşımız yayınlandı. Bu kapsamda Fethiyespor’un maçlarını oynadığı Fethiye Şehir Stadyumu’nda, İstiklal Marşımız yankılandı. Fethiye İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü görevlileri İstiklal Marşımız söylenirken; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün resmi ile Türk Bayrağı açtılar. 

Fethiye İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit yaptığı açıklamada, “Bildiğiniz gibi bugün Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 101. yıldönümü; Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı… Ülkemizin de içinde bulunduğu pandemi nedeniyle buruk bir kutlama oldu. Cumhurbaşkanımızın talimatı ile il ve ilçelerimizde, aynı anda milyonlarca kişi İstiklal Marşımızı söyledi. Gördüğünüz gibi Fethiye’de halkımız Türk Bayrakları ile balkonlarından bu coşkuya eşlik ettiler. Gönül isterdi ki bayramımızı daha coşkulu kutlayalım. Bu yıl kutlamalarımız böyle gerçekleşti. Umarım seneye daha güçlü bir sesle coşkumuzu haykırmaya devam edeceğiz” dedi. 

 

 
 

Bakmadan Geçme