• Haberler
  • Ekonomi
  • Fethiye Salı Pazarında Fiyat Tartışması! Vatandaş Pahalı, Pazarcı Uygun Görüyor

Fethiye Salı Pazarında Fiyat Tartışması! Vatandaş Pahalı, Pazarcı Uygun Görüyor

Muğla'nın Fethiye ilçesinde kurulan Salı Pazarı'nda fiyatlar, pazarcılar ve vatandaşlar arasında tartışma konusu oldu. Pazarcı esnafı Mücahit Canavarcıoğlu, fiyatların uygun olduğunu belirtirken, alışverişe gelen vatandaşlar ise fiyatların yüksek olmasından şikayetçi.

  • 723

Fethiye Salı Pazarında Fiyat Tartışması! Vatandaş Pahalı, Pazarcı Uygun Görüyor

Fiyatlar Vatandaşa Pahalı Geliyor

Fethiye Salı Pazarı, yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgisini çekiyor, ancak pazara gelen vatandaşlar, fiyatların yüksek olduğundan yakınıyor. Pazarcı esnafı Mücahit Canavarcıoğlu ise fiyatların uygun olduğunu savunuyor. Canavarcıoğlu, “Vatandaşımıza taze ve güzel ürünler sunmaya çalışıyoruz. Ancak maliyetlerimize rağmen bize göre uygun olan fiyatlar, vatandaşımıza pahalı geliyor” dedi.

Fiyatları pahalı bulan bir vatandaş ; “Pazarda her hafta alışveriş yapıyorum ama son zamanlarda fiyatlar gerçekten çok yükseldi, bütçemizi zorlamaya başladı" dedi

Fethiye Salı Pazarında Fiyat Tartışması! Vatandaş Pahalı, Pazarcı Uygun Görüyor

Turizm Sezonunda Durum Değişiyor

Turizm sezonunun etkisiyle pazarda hareketlilik artsa da, bu hafta satışlarda bir durgunluk yaşandığı ifade eden Canavarcıoğlu, “Geçen haftalara göre satışlarımız biraz durgun gidiyor. Bugün bu saatlerde fazla yoğunluk yok ama akşamüstü daha yoğun oluyor. Geçen hafta bu saatlerde daha yoğundu, bu hafta biraz düşük” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme