Fethiye Rotary Kulübü yeni başkanını seçti

Fethiye Rotary Kulübü üyeleri ve davetli misafirler, Denizatı Restoran'da düzenlenen programda bir araya geldi. Başkanlık devir teslim töreninin yapıldığı toplantıda Hüseyin Nazlıel, Fethiye Rötary Kulübü 2024-2025 dönemi başkanı seçildi.

  • 1613

Fethiye Rötary Kulübü yeni başkanını seçti

Fethiye Rotary Kulübü üyeleri ve davetli misafirler, Denizatı Restoran’da düzenlenen programda bir araya geldi. Başkanlık devir teslim töreninin yapıtlığı toplantıda Hüseyin Nazlıel, Fethiye Rötary Kulübü 2024-2025 dönemi başkanı seçildi.

Fethiye Rotary Kulübü üyeleri ve misafirleri akşam yemeğinde buluştu. Denizatı Restoran’da düzenlenen programa ilgi yoğun oldu. Eşsiz manzara karşısında akşam yemeği yiyen kulüp üyeleri ve misafirler keyifli vakit geçirirken program içerisinde çeşitli konuşmalar da yapıldı. Düzenlenen organizasyonda yılda bir kez gerçekleştirilen başkanlık değişimi yapıldı. Görevini sürdüren Niyazi Uran, devir teslim töreninde başkanlık görevini Hüseyin Nazlıel’e devretti.  Başkanlık devir teslim töreninin yapıtlığı toplantıda Hüseyin Nazlıel, Fethiye Rötary Kulübü 2024-2025 dönemi başkanı seçildi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme