• Haberler
  • Güncel
  • Fethiye Otogar'ında Sezon Sonu Yoğunluğu… Vatandaşlar Otobüs Tercih Ediyor

Fethiye Otogar'ında Sezon Sonu Yoğunluğu… Vatandaşlar Otobüs Tercih Ediyor

Muğla'nın Fethiye ilçesi otogarında turizm sezonunun sonuna yaklaşırken yoğunluk yaşanıyor. Uçak biletlerinin yüksek fiyatları ve artan akaryakıt maliyetlerinin enflasyon etkisiyle birleşmesi, birçok vatandaşı otobüsle seyahate yönlendirdi. Ancak otobüs bileti fiyatları da vatandaşlar tarafından yüksek bulunuyor.

  • 394

Fethiye Otogar'ında Sezon Sonu Yoğunluğu… Vatandaşlar Otobüs Tercih Ediyor

Fethiye'deki otobüs firması çalışanı Nafiz Kısa, sezon sonu yoğunluğuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kısa, bu yılın geçtiğimiz sezona kıyasla daha sakin geçtiğini belirterek, “Bu sezon geçen yıla göre daha düşük bir yoğunluk yaşadık, ama yine de 3 ay boyunca işlerin iyi gittiğini söyleyebilirim. Okulların açılması ve tatilcilerin dönüşüyle birlikte işlerimiz yavaşladı” dedi.

Fethiye Otogar'ında Sezon Sonu Yoğunluğu… Vatandaşlar Otobüs Tercih Ediyor

Kış Sezonunda Yakın Şehirlerden Gelen Yolcular Artış Gösteriyor

Nafiz Kısa, kış sezonuyla birlikte özellikle yakın şehirlerden gelen yolcu sayısında bir artış beklendiğini dile getirerek, “Ocak ayına kadar özellikle Antalya, İzmir, Aydın ve Denizli gibi yakın şehirlerden gelen yolcular daha yoğun oluyor. İstanbul ve Ankara’dan ise hafta sonları yoğunluk yaşanıyor. Üniversitelerin açılmasıyla birlikte yakın şehirlerden gelen yolcu sayısında Ocak ayına kadar bir yoğunluk bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme