Fethiye otobüsten çalan 23 Nisan şarkılarıyla şenlendi

Fethiye'de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Muğla Valiliğince hazırlanan otobüs, üzerine kurulu ses sisteminden çalan şarkılarla cadde ve sokaklarda tur attı. Otobüsü görüp balkonlara çıkan vatandaşlar duygu seli yaşarken, çocuklara da çeşitli hediyeler verildi.

  • 687
Fethiye otobüsten çalan 23 Nisan şarkılarıyla şenlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları dahilinde hazırlanan otobüs, üzerine kurulu ses sisteminden çalan şarkılarla Fethiye’de cadde ve sokaklarda tur attı. Muğla Valisi Orhan Tavlı tarafından hazırlatılan bayram otobüsü, gün boyu üzerine kurulu ses sitemlerinden çalan şarkılarla Fethiye’nin cadde ve sokakların da dolaştı. Balkonlarını Atatürk resmi ve Türk Bayraklarıyla süsleyen öğrenciler ile aileleri, şarkılara eşlik etti. Bu yıl korona virüsünden dolayı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı öğrenciler evlerinde ve balkonlarında kutladı. Muğla Valiliği hazırlattığı otobüs ile ilçe genelinde 23 Nisan şarkıları ve marşlarla birlikte Fethiye’de Cadde ve sokakları dolaştı. Öğrencilere çeşitli hediyeler verilirken, vatandaşlar 23 Nisan otobüsünü balkonlarından ve kapı önlerinden selamladı. 

Bazı vatandaşlar 23 Nisan şarkıları ile birlikte duygusal anlar yaşarken, otobüs durduğu anda çocuklar otobüse koşup, şarkılara eşlik ettiler. Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro Yöneticisi İsmail Cazağ, çocuklara çeşitli hediyeler sundu. Şarkılar eşliğinde hediyelerini alan çocukalrın sevinci görülmeye değerdi. Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro Yöneticisi İsmail Cazağ çocukların bayramını kutlayarak, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. Yıldönümünü idrak ediyoruz. Dün çelenk sunma programımızı gerçekleştirdik. Muğla Valiliğimiz Sayın Orhan Tavlı tarafından hazırlanan 23 Nisan otobüsü ilçemizi ziyaret etti. İlçemizde kısa bir şehir turu yaptık. Öğrencilerimizle buluştuk. Onlara Valiliğimiz ve il milli eğitim müdürlüğümüzce hazırlanan küçük hediyeleri onlara taktim ettik. Otobüsün hazırlanmasında emeği olan Valimiz Orhan Tavlıya, İl Milli Eğitim Müdürümüz Pervin Töre’ye ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. 23 Nisan Bayramımız kutlu olsun” diye konuştu.  
 

Bakmadan Geçme