• Haberler
  • Güncel
  • Fethiye Otelciler Birliği'nden Çevresel Bilinçlendirme Çalıştayı

Fethiye Otelciler Birliği'nden Çevresel Bilinçlendirme Çalıştayı

Fethiye Otelciler Birliği (FODER), Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından desteklenen önemli bir projeye ev sahipliği yaptı.

  • 344

"Çevresel Bilgi ve Çevreci Lider Davranışının Çevresel Performansa Etkisinde Çevreci Davranışın Aracılık Rolü Konaklama İşletmesi Çalışanları ve Yöneticileri Üzerine Bir Araştırma Projesi" adlı bu çalışma, konaklama sektöründeki işletmelerin, yöneticilerin ve çalışanların çevresel bilinç ve davranışlarının işletmelerin çevresel performansına olan etkisini derinlemesine incelemeyi amaçlıyor.

Fethiye Otelciler Birliği'nden Çevresel Bilinçlendirme Çalıştayı

Muğla Odaları Akademik Danışmanı Doç. Dr. Işıl Arıkan Saltık liderliğinde yürütülen proje, sektörün sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşmasında önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Çalıştayda, proje araştırmacıları Prof. Dr. Umut Avcı ve Doktorant Uygar Turgut tarafından sunulan bilgilendirici sunumlar, katılımcılara güncel araştırmalar ve sektördeki en iyi uygulamalar hakkında değerli bilgiler sunma fırsatı sağladı.

Fethiye Otelciler Birliği'nden Çevresel Bilinçlendirme Çalıştayı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, FTSO'nun da proje konsorsiyum üyesi olduğu bu önemli çalışmaya ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, turizm sektörünün çevresel sürdürülebilirliğe verdiği önemi vurguladı.

Bakmadan Geçme