• Haberler
  • Güncel
  • Fethiye Ölüdeniz'deki Kavga Hakkında Muğla Valiliği'nden Açıklama

Fethiye Ölüdeniz'deki Kavga Hakkında Muğla Valiliği'nden Açıklama

Muğla Valiliği, 7 Eylül 2024 tarihinde Fethiye Ölüdeniz'de yaşanan ve sosyal medyada çeşitli spekülasyonlara neden olan kavga hakkında bir basın açıklaması yaptı. Olayın sosyal medyada gerçeği yansıtmayan şekilde yansıtıldığı ve olayın siyasi, etnik veya ideolojik bir boyutunun olmadığı vurgulandı.

  • 731
Fethiye Ölüdeniz'deki Kavga Hakkında Muğla Valiliği'nden Açıklama
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Valilikten yapılan açıklamaya göre, bir işletmenin çalışanları A.N. ve M.A. ile taksici V.K. arasında park yeri anlaşmazlığından kaynaklanan bir tartışma, iki tarafın yakınlarının da katılımıyla yaklaşık 50 kişinin karıştığı bir kavgaya dönüştü. Jandarma ekiplerinin olaya hızlı müdahalesi sonucunda 24 kişi gözaltına alındı. Kavgada yaralanan 7 kişi, hafif yaralı olarak hastaneye kaldırıldıktan sonra tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Açıklamada ayrıca, olayın sosyal medyada yanlış ve provoke edici şekilde yayıldığı, bu yönde paylaşımlar yapan kişiler hakkında da hukuki süreç başlatıldığı ifade edildi. Muğla Valiliği, olaya dair adli soruşturmanın sürdüğünü belirterek, kamuoyunu doğru bilgilendirme amacıyla açıklamanın yapıldığını belirtti.

Bakmadan Geçme