• Haberler
  • Güncel
  • 'Fethiye Ölüdeniz 'de kaçak tekneler için düzenleme yapılsın'

'Fethiye Ölüdeniz 'de kaçak tekneler için düzenleme yapılsın'

Fethiye Ölüdeniz'de 1987'den bu yana tekne turu ve su sporları işiyle ilgilenen Tolga İmdat Yardım, Ölüdeniz'de iş yapan kaçak tekneler yüzünden mağdur olduklarını belirterek düzenleme yapılmasını talep etti.

  • 1177

'Fethiye Ölüdeniz 'de kaçak tekneler için düzenleme yapılsın'

Fethiye Ölüdeniz’de 1987’den bu yana tekne turu ve su sporları işiyle ilgilenen Tolga İmdat Yardım, Ölüdeniz’de iş yapan kaçak tekneler yüzünden mağdur olduklarını belirterek düzenleme yapılmasını talep etti.

'Fethiye Ölüdeniz 'de kaçak tekneler için düzenleme yapılsın'

Tolga İmdat Yardım, Fethiye Ölüdeniz’de kaçak iş yapan tekneler ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “1987 yılından beri bu işi yapıyoruz. 2010 yılına kadar kaçak göçek çalışıldı. Sonrasında ise sıkıntılar yaşanıyordu. 50’ye yakın tekne oluyordu ve sürekli sorun çıkıyordu. Bu işin böyle olmayacağına kadar vererek düzgün bir şekilde bu işi yürütme karar aldık ve kooperatif kurduk. 15 kişi birleşerek bu işi başardık. Herkesin teknesi var ve kaptan ile turlar düzenliyoruz. Bu bu işi sistemine uygun yaparken burada 4-5 adet kaçak tekne iş yamaya başladı. Tecrübesiz, belgesiz insanlar tekne ile ulaşım yapıyorlar. Bu durumun çözülmesini talep ediyoruz, mağduruz. Kaçak tekneler için düzenleme yapılsın.”

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme