• Haberler
  • Güncel
  • Fethiye Ölüdeniz'de Bayram Tatilinden Giyim Sektörü de Nasibini Aldı

Fethiye Ölüdeniz'de Bayram Tatilinden Giyim Sektörü de Nasibini Aldı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 9 günlük bayram tatilinin sona ermesiyle birlikte giyim sektörü de bayram tatilinde nasibini aldı. Ölüdeniz'de giyim sektöründen Ata Aktaş açıklamalarda bulundu.

  • 735

Fethiye Ölüdeniz'de Bayram Tatilinden Giyim Sektörü de Nasibini Aldı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde 9 günlük bayram tatilinin sona ermesiyle birlikte giyim sektörü de bayram tatilinde nasibini aldı. Ölüdeniz’de giyim sektöründen Ata Aktaş açıklamalarda bulundu.

Fethiye Ölüdeniz'de Bayram Tatilinden Giyim Sektörü de Nasibini Aldı

Kurban Bayramı’nın sona ermesiyle beraber 9 günlük tatil süreci de sona erdi. Fethiye Ölüdeniz’de bu bayram tatilinde yine yerli ve yabancı turistler rağbet gösterdi. Giyim sektöründe işler nasıldı? Bayram tatilinde giyim sektörü de nasibini aldı mı? Ata Aktaş açıkladı. Aktaş yaptığı açıklamada, “Bayram çok güzel geçti. Her yerden müşterilerimiz geldi. Turizm şuanda normal gidiyor. Bayram çok yoğun geçti. Dün bayram tatili sona erdiği için yoğunluk geçti. Bayramda yerli ve yabancı turistler karışık şekilde rağbet gösterdiler. İngilizler, yerli turistlerden daha fazla alışveriş yaptılar. Şuan havalar sıcak olduğu için kışlık değil de yazlık kıyafetler tercih ediliyor. Eylül, Ekim aylarında kışlık alışverişi artar” dedi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme