Fethiye'nin Sultanları Rota Koleji'ne geçit vermedi 3-1

Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü 2020-2021 Voleybol Sezonu Kadınlar 2. Lig 3. Grup'taki dördüncü maçında kendi evinde Rota Koleji'ni ağırladı. Fethiye'nin Sultanları rakibini 3-1 yenerek, yenilmezlik serisini 4 maça çıkardı.

  • 1196
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Fethiye'nin Sultanları Rota Koleji'ne geçit vermedi 3-1
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Fatih Dereli'nin haberine göre; Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü Başkanı İbrahim Erdem, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat ve sınırlı sayıda seyircinin izlediği karşılaşma çekişmeli anlara sahne oldu. Maç öncesinde Cuma günü İzmir’de meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. 

Beşkaza Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Başhakem Tolga Özüdoğru yönetirken yardımcılığını Yusuf Çimen yaptı. Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü sahaya Gülen, Neslihan, Seden, Gülem, Tuğba ve Büşra altısıyla çıktı. Rota Koleji ise Şafak, Aylin, Meltem, Pelin, Buse, Beren altısıyla parkedeki yerini aldı. Maça hızlı başlayan Fethiye temsilcisi savunmadan çıkardığı toplar sonrasında etkili hücumlarla üst üste sayılar aldı. 3-0’lık seri yakalayan ev sahibi karşısında Rota Koleji savunmada direncini arttırdı. Karşılıklı sayılarla geçen ilk seti 25-22 Rota Koleji’nin üstünlüğü ile kapandı. 

İkinci sette rakibine oranla daha iyi bir oyun ortaya koyan Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü, seti 25-20 önde bitirdi. Beraberliği yakalayan Fethiye’nin Sultanları, başa baş geçen üçüncü sette rakibine şans tanımadı ve 25-21 üstünlükle 2-1 öne geçti. Son sette üstün oynayan temsilcimiz hem savunmada hem de hücumda üstün bir performans ortaya koydu. Dördüncü seti 25-14 ile geçen Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü maçı da 3-1 kazandı. Kayıpsız yoluna devam Fethiye temsilcisi, beşinci hafta mücadelesinde ligin güçlü takımlarından Denizli Merkezefendi Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak.   
 

Bakmadan Geçme