Fethiye'nin Sultanları rakip tanımıyor 3-0

Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü 2020-2021 Voleybol Sezonu Kadınlar 2. Lig 3. Grup'taki ikinci yarının ilk maçında Aydın Büyükşehir Belediyespor'u ağırladı. Fethiye'nin Sultanları rakibini 3-0 yenerek, yenilmezlik serisini 12 maça çıkardı ve yenilgisiz liderliğini sürdürdü. Aydın temsilcisi ise lig genelinde oynadığı on ikinci maçında, dokuzuncu yenilgisini aldı.

  • 963
Fethiye'nin Sultanları rakip tanımıyor 3-0
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü Başkanı İbrahim Erdem, konuk takım yöneticileri ve sınırlı sayıda seyircinin izlediği karşılaşma çekişmeli anlara sahne oldu. Baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan Fethiye temsilcisi, şampiyonluk hedefi doğrultusunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Fethiye’nin Sultanları setleri 25-13, 25-19 ve 25-13, maçı da 3-0 kazandı. 

Beşkaza Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Başhakem Cemal Yurtseven yönetirken yardımcılığını Nurgül Tatlı yaptı. Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü sahaya Gülen, Neslihan, Elif, Seden, Gülem ve Tuğba altısıyla çıktı. Aydın Büyükşehir Belediyespor ise Zehra, Zeynep, Sıla, Özgenay, Nurefşan ve İrem altısıyla parkedeki yerini aldı. Maça hızlı başlayan temsilcimiz savunmadan çıkardığı toplar sonrasında etkili hücumlarla üst üste sayılar aldı. Karşılıklı sayıların olduğu ilk seti Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü 25-13 kazandı ve 1-0 öne geçti. 

İkinci sette de üstünlüğünü sürdüren Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü, ikinci sette hem savunmada hem de hücumda üstün bir performans ortaya koydu. Aydın Büyükşehir Belediyespor takımı ise maçta kalabilmek adına direnç gösterse de seti 25-19 önde bitiren Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü, 2-0 üstünlüğü yakaladı. Son sette Aydın Büyükşehir Belediyespor maç içerisinde tutunmaya çabalasa da ritmini koruyan Fethiye’nin Sultanları son seti 25-13, karşılaşmayı da 3-0 kazanmasını bildi. 

FATİH DERELİ 

Bakmadan Geçme