Fethiye'nin Sultanları playofflara odaklandı

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Lig 3. Grup liderliğini sürdüren Fethiye Bahçeşehir Spor Kulübü, Mart ayında oynanacak olan playofflara odaklandı. Ligde kalan 4 maçın ardından playoff sürecine geçeceklerini kaydeden Fethiye Bahçeşehir Spor Kulübü Antrenörü Ali Elmadibi, 'Mart'ın ikinci haftasında yarı finaller olacak. Nisan ayının başında da final grubunu tamamlayıp, Fethiye'yi en iyi şekilde temsil ederiz ve Fethiye Bahçeşehir Spor Kulübü'nü birinci lige taşırız' ifadelerini kullandı.

  • 534
Fethiye'nin Sultanları playofflara odaklandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sezon başında iyi bir yapılanma sürecinin ardından takımın kurulduğunu kaydeden Fethiye Bahçeşehir Spor Kulübü Antrenörü Ali Elmadibi, ilk yarıdaki 11 maçın 11’ini de kazandıklarını belirtti. İkinci yarıda şanssız bir şekilde Pamukkale Belediyespor’a yenildiklerini kaydeden Elmadibi, yeni takviyeler ve rakiplerin analizleri playofflara hazırlandıklarını söyledi. Fethiye Bahçeşehir Spor Kulübü Antrenörü Ali Elmadibi, takımın bu başarıyı yakalamasında büyük emeği olan Kulüp Başkanı İbrahim Erdem’e teşekkürlerini sundu.  

Fethiye Bahçeşehir Spor Kulübü Antrenörü Ali Elmadibi yaptığı açıklamada, “Sezon başında çok iyi bir yapılanma ve İbrahim Erdem hocamızın desteği ile iyi bir takım kurduk. Fethiyeli gençlerimizi de işin içerisine dahil ederek; güzel bir kimya oluşturduk. Ligde yer alan takımlar arasında önemli geçmişi olanlar var. Maçlarımıza çok iyi hazırlandık. İlk 5 maç bizim için çok önemliydi. İyi bir galibiyet serisi yakaladık. Kazandığımız maçların ardından halkımız da manevi olarak sahiplendi. İlk yarıdaki 11 maçımızın tamamını kazandık. İkinci yarıda da hedef maçlarımızı kazandık fakat Pamukkale Belediyespor karşısında şanssız bir yenilgi aldık. Şu anda playoff için hazırlıklarımızı yapıyoruz” dedi. 

ÖNEMLİ TAKVİYELER YAPILDI 
Playoff hazırlık süreci hakkında bilgiler aktaran Fethiye Bahçeşehir Spor Kulübü Antrenörü Ali Elmadibi, “Mevkilerinde isim yapmış olan Ayça Mine Özen, Nihal Taşkın ve Burcu Evin’i kadromuza kattık. Playoffta karşılaşabileceğimiz takımlar hakkında analizler yapıyoruz. Eksikliklerimizi tamamladık. Üç oyuncu da takıma uyum sağladı. Mart’ın ikinci haftasında yarı finaller olacak. Nisan ayının başında da final grubunu tamamlayıp, Fethiye’yi en iyi şekilde temsil ederiz ve Fethiye Bahçeşehir Spor Kulübü’nü birinci lige taşırız. Lige maç maç bakmaya devam ediyoruz. Merkezefendi Belediyespor maçında 2 set, evimizde oynadığımız Rota Koleji maçında da 1 set verdik. İkinci yarıda Pamukkale Belediyespor’a 3 set verdik, 2 set biz aldık. Aldığımız mağlubiyetten de gerekli dersleri çıkardık. İyi başladığımız tüm maçları net skorla tamamladık. Çok değerli bir kadromuz var. 1. Lig’den takviyelerimiz oldu. Pandemi olmasaydı tribünleri doldurup, Fethiye’de voleybol sevgisini üst seviyeye çıkaracaktık. Pazar günü İzmir deplasmanında son sırada bulunan Bornova Belediyespor ile oynayacağız. Fakat biz ciddiyetle bu maça hazırlanıyoruz. Diğer hafta Arkasspor’u konuk edeceğiz. Aydın Gençlik Hizmetleri ve Salihli Belediyespor maçları ile lig sürecini tamamlayacağız. 4 maçımızı da kazanarak, playofflara iyi bir başlangıçla gitmek istiyoruz” şeklinde konuştu. (FATİH DERELİ)


 

Bakmadan Geçme