Fethiye'nin Sultanları hükmen galip 3-0

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Fethiye Bahçeşehir Spor Kulübü, 18. haftada kendi sahasında oynaması gereken Dostspor maçını konuk takımın deplasmana gelmeme hakkını kullanması dolayısıyla hükmen 3-0 kazandı.

  • 1633
Fethiye'nin Sultanları hükmen galip 3-0
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’nin Sultanları grubunda 51 puanla liderliğini korurken; İzmir temsilcisi ise 9 puanla 11. sırada yer aldı. Fethiye Bahçeşehir Spor Kulübü 19. haftada İzmir deplasmanında lig sonuncusu Bornova Belediyespor ile karşılaşacak. 20. haftada sahasında Arkasspor’u ağırlayacak. Son iki maçını deplasmanda oynayacak olan Fethiye’nin Sultanları, 21. haftada Aydın Gençlik Hizmetleri takımına; 22. haftada ise Manisa temsilcisi Salihli Belediyespor’a konuk olacak. 

TAKIMA YENİ TAKVİYELER     
Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Lig 3. Grup’ta playoffu garantileyen ve şampiyonluk yolunda da emin adımlarla ilerleyen Fethiye Bahçeşehir Spor Kulübü; yeni transferleri ile gücüne güç kattı. 

Pasör mevkiinde oynayan 22 yaşındaki, 1.78 boyundaki Ayça Mine Özen ile sözleşme imzalayan Fethiye temsilcisi; kadro ve rotasyon açısından önemli bir transfer gerçekleştirdi. Ayça Mine Özen daha önce Gelişim Koleji ve Akhisarspor formaları giydi. 

1.86 boyundaki 33 yaşındaki Burcu Evin ise köşe-pasör çaprazı pozisyonunda oynayabiliyor. Tecrübeli oyuncu daha önce Vakıfbank, Çanakkale Belediye Spor, Beylikdüzü, Galatasaray, Salihli, Alaşehir ve Merinos’ta oynadı. 

Öte yandan Fethiye’nin Sultanları 1.80 boyundaki 29 yaşındaki başarılı orta oyuncu Nihal Taşkın’ı da kadrosuna kattı. Nihal Taşkın daha önce Balıkesir DSİ, Marmaris Akademi, Ateş Çelik Bergama ve Pamukkale Belediyespor’da forma giydi. 

 

Fethiye'nin Sultanları hükmen galip 3-0
Fethiye'nin Sultanları hükmen galip 3-0
Fethiye'nin Sultanları hükmen galip 3-0

Bakmadan Geçme