Fethiye'nin Sultanları güçlü rakibine set vermedi 3-0

Türkiye Voleybol Kadınlar 2. Ligi 3. Grup'ta mücadele eden Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü, deplasmanda oynadığı Akhisargücü takımını 3-0 mağlup etti. Emin adımlarla hedefine ilerleyen Fethiye'nin Sultanları liderliğini sürdürürken şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha aştı.

  • 924
Fethiye'nin Sultanları güçlü rakibine set vermedi 3-0
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Liderlik koltuğunda oturan Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü, 17. haftada Manisa temsilcisi Akhisargücü takımına konuk oldu. Fethiye Bahçeşehir Koleji sahaya Gülen, Gülem, Büşra, Burcu, Tuğba, Zeynep ilk altısıyla çıktı.

Fethiye’nin Sultanları ilk sete hızlı başladı. Üst üste bulduğu sayılar ile farkı açan Fethiye temsilcisi seti birinci seti 25-8 kazandı ve 1-0 öne geçti. İkinci sette başa baş bir mücadele vardı. Ev sahibi takım bu sette sayılar bulsa da hücumda ve savunmada etkili olan Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü, ikinci seti 25-20 kazandı ve 2-0 öne geçti. Üçüncü sette de başa baş bir mücadele geçerken, Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü seti 25-17 maçı da 3-0 kazandı. 

Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü; Pamukkale Belediyespor’dan Nihal Taşkın, Çanakkale Belediyespor’dan Burcu Evin’in ardından Akhisargücü’nden Ayça Mine Özen’i kadrosuna kattı. 


 

Bakmadan Geçme