Fethiye'nin Sultanları dolu dizgin 3-0

Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü 2020-2021 Voleybol Sezonu Kadınlar 2. Lig 3. Grup'taki yedinci maçında kendi evinde Bornova Belediyespor'u ağırladı. Fethiye'nin Sultanları rakibini 3-0 yenerek, yenilmezlik serisini 7 maça çıkardı ve liderliğini sürdürdü. İzmir temsilcisi ise oynadığı altıncı maçında, beşinci yenilgisini aldı.

  • 596
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Fethiye'nin Sultanları dolu dizgin 3-0
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye İlçe Gençlik ve Spor Müdür Vekili Ramazan Girgin, Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü Başkanı İbrahim Erdem, Lokman Hekim Fethiye Belediyespor eski Başkanı Selamettin Yılmaz ve sınırlı sayıda seyircinin izlediği karşılaşma çekişmeli anlara sahne oldu. Baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan Fethiye temsilcisi, şampiyonluk hedefi doğrultusunda emin adımlarla ilerliyor. 

Beşkaza Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Başhakem Yusuf Çimen yönetirken yardımcılığını Tolga Özüdoğru yaptı. Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü sahaya Gülen, Neslihan, Elif, Seden, Tuğba ve Zeynep Pehlivan altısıyla çıktı. Bornova Belediyespor ise Zeynep Ayva, Sıla, Büşra, Eylül, Özgem ve Seray altısıyla parkedeki yerini aldı. Maça hızlı başlayan temsilcimiz savunmadan çıkardığı toplar sonrasında etkili hücumlarla üst üste sayılar aldı. Bu sette farkı açan ve oyunu kontrol altına alan Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü seti 25-15 kazandı ve 1-0 öne geçti. 

İkinci sette de üstünlüğünü sürdüren Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü, seti 25-19 önde bitirdi. 2-0 üstünlüğü yakalayan Fethiye’nin Sultanları son sette üstün oynadı ve hem savunmada hem de hücumda üstün bir performans ortaya koydu. Seti 25-19 maçı da 3-0 kazanan temsilcimiz, yedinci maçını da kazanmayı başardı. 

Kayıpsız yoluna devam Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü, 6 Aralık Pazar günü İzmir deplasmanında Arkasspor ile karşılaşacak. (FATİH DERELİ )

Bakmadan Geçme