Fethiye'nin Sultanları deplasmanda mağlup oldu 3-2

Voleybol Sigortashop Kadınlar 1. Ligi A Grubu'nda yer alan Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü, deplasmanda karşılaştığı Çanakkale Belediyespor'a 3-2 kaybetti. Oldukça çekişmeli geçen mücadelede kazanan 5. sette belli oldu.

  • 614
Fethiye'nin Sultanları deplasmanda mağlup oldu 3-2
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Anafartalar Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Başhakem Çiğdem Yüksel yönetirken, yardımcılığını Yetkin Olcay Duhan yaptı. Ev sahibi Çanakkale Belediyespor karşılaşmaya Merve Aktaş, Ece Eke, Miray Koç, Yaren Sencel, Hilal Çakmak ve Özlem Tuğral ilk altısı ile başladı. Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü ise İpek Karayel, Jeane Horton, Buse Gül, Gülem Altay, Şafak Karvan ve Dilara Aydın ilk altısı ile parkedeki yerini aldı.
İlk sete etkili başlayan Fethiye’nin Sultanları, savunmadan çıkardığı toplarla etkili ataklar gerçekleştirdi. İlk seti Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü, 25-19 önde kapattı ve 1-0 öne geçti. İkinci sette toparlanan Çanakkale Belediyespor, bu sette oyunun hakimi oldu. İyi bir oyun ortaya koyan ev sahibi takım setti 25-16 önde kapattı ve skora eşitliği getirdi. Fethiye’nin Sultanları üçüncü sete de iyi başladı. Rakibine oranla iyi bir mücadele sergileyen Fethiye temsilcisi, 25-20’lik set sayısı ile 2-1 öne geçti. Dördüncü sette tekrar oyuna ortak olan Çanakkale Belediyespor, seti 25-18 kazandı ve 2-2’lik eşitliği sağladı. Final seti büyük bir çekişme içinde geçti. Üst üste sayıların alındığı bu bölümde, daha az hata yapan ev sahibi takım seti 15-13 maçı da 3-2 kazandı.
 

Bakmadan Geçme