Fethiye'nin Sultanları 1. Lig yolunda 0-3

Türkiye Voleybol Kadınlar 2. Ligi'nde mücadele eden Fethiye Bahçeşehir Spor Kulübü, İzmir deplasmanında karşılaştığı Bornova Belediyespor'u 3-0 mağlup etti. Bu sonuçla puanını 54'e yükselten Fethiye'nin Sultanları, 1. Lig yolunda emin adımlarla ilerliyor.

  • 838
Fethiye'nin Sultanları 1. Lig yolunda 0-3
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İzmir Atatürk Sigorta Shop Spor Kompleksi’nde oynan maça Fethiye Bahçeşehir Spor Kulübü takımı Ayça, Elif, Nihal, Seden, Zeynep, Bahar ve Burcu ilk altısıyla çıktı. İlk set karşılıklı sayılara sahne oldu. Başa baş geçen sette savunmada ve hücumda etkili olan Fethiye temsilcisi, 25-19 ile 1-0 öne geçti. İkinci sette oyuna ağırlığını koyan Fethiye Bahçeşehir Spor Kulübü, savunmadan çıkardığı toplarla etkili ataklar gerçekleştirdi. Seti 25-12 kazanan Fethiye’nin Sultanları skoru 2-0’a getirdi. Üçüncü set de başa baş bir mücadele vardı. Bu sette de rakibine şans tanımayan temsilcimiz seti 25-18, maçı da 3-0 kazanmasını bildi. 

Bu sonuçla puanını 54’e çıkaran Fethiye Bahçeşehir Spor Kulübü liderliğini sürdürürken, Bornova Belediyespor son sırada kaldı. Fethiye’nin Sultanları 21. haftada kendi evinde Arkasspor ile karşılaşacak. 

   
 

Bakmadan Geçme