FETHİYE'NİN EN KAPSAMLI VE TEKNOLOJİK KURS MERKEZİ

İstanbul Royal Kurs Merkezi kurucusu olan Denizhan Obuz, Boğaziçi Üniversitesi Fizik Öğretmenliği bölümünde öğrenim görürken 2. sınıftayken özel derslerle birçok öğrenciye eğitim koçluğu yaptığını belirtti. Bu dönemde tüm öğrencilerin sınavlarda belli bir potansiyel yakalayıp başarılı olduğunu kaydeden Obuz, SAT sınavlarına hazırladığı öğrencilerin Amerika'daki üniversitelere yerleştiklerini ifade etti.

  • 5907
FETHİYE'NİN EN KAPSAMLI VE TEKNOLOJİK KURS MERKEZİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Denizhan Obuz 1997 yılında eşi Umut Obuz ile SİGMA-Q dershanesini açtığını, SİGMA-Q dershanesinde eşi ile birlikte ilk yıl yetiştirdiği tüm öğrencilerin öğrendiğini vurguladı. Öğrencilerinin eğlenerek öğrendiğini, araştırma, sorgulama, anlama ve Q sistemi ile liselere giriş sınavında başarılı olduklarını anlattı. Denizhan Obuz  ilk öğrencilerinin gösterdikleri bu başarı, kendisinin hep gururlandırdığını ve bundan sonraki yıllarda da başarı dolu bir SİGMA-Q oluştuğunu hatırlatarak, “SİGMA-Q Dershaneleri  kısa zamanda 6 şubesi olan bir dershaneye dönüştü. SİGMA-Q Dershaneleri birçok Türkiye derecesine imza attı. Türkiye 15.si, 16.sı, 95.si  ilk binde 23 derece yapmayı başarmıştır. Türkiye’nin en iyi liselerine ve üniversitelerine yerleşen birçok öğrencilerimiz olmuştur” dedi. 

Açıklamasını sürdüren Denizhan Obuz, “Kurum Müdürümüz Umut Obuz 27 yıl eğitimcilik, 23 yıl dershanecilik tecrübemizi ve İstanbul’da sağladığımız başarıları Fethiye’ye taşıdık. Bu yıl İstanbul Royal Kurs Merkezi’ni, Akarca Mahallesi’nde hizmete açtık” diye konuştu. 

Kurum Müdürü Umut Obuz açıklamasında, “TYT-AYT hazırlığı ve 9-10-11. sınıfları için takviye dersleri yapan kurs merkezimizde toplam 12 sınıf, 1 fizik laboratuvarı, 2 kütüphane bulunmaktadır.  Kurs merkezimizde 9-12 kişilik sınıflarda özel ders gibi ‘butik eğitim’ verilmesinin yanında öğrencilere ders çalışabilecekleri ortamlar da tasarlanmıştır. Kurs merkezimiz tüm sınıflarda akıllı tahtaları, deneyimli dinamik eğitim kadrosu, sosyal mesafe ve hijyen kuralları ile mini kolej tadında modern bir ortamda eğitim vermektedir” şeklinde ifadeler kullandı. 

Kurucu Denizhan Obuz kendi oluşturduğu, kendi adına tescil ettirmiş olduğu ve yıllarca başarıyla uyguladığı eğitim modeline "Q adım adım eğitim modeli" adını verdi. Başarıya adım adım ulaştıran  "Q adım adım eğitim modeli" İstanbul Royal Kurs Merkezinde başarıyla uygulandığı kaydedildi. Obuz, “İstanbul Royal Eğitim Kurumları olarak her öğrencinin bir potansiyeli vardır. Önemli olan bu potansiyeli ortaya çıkartacak doğru çalışmayı yapmaktır felsefesi ve duruşu ile hareket ediyoruz. Amacımız öğrencilerimizin potansiyelleri doğrultusunda en iyi üniversiteyi kazanmalarını sağlamak, İstanbul’da olduğu gibi Fethiye'de de başarılara ve derecelere imza atmaktır. İstanbul Royal Kurs Merkezimizde; 10-12 kişilik sınıflar, akıllı tahtalar ile görsel ve kalıcı eğitim, online ders anlatım videoları ve sürekli tekrar
online ödev takip sistemi, online rehberlik ve koçluk takip sistemi, online etüt ve özel ders alma sistemi, değerlendirme sınavları, Türkiye geneli deneme sınavları, Q adım adım eğitim modeli, wake-up ders çalışma kampları ile  kesin başarıyı yakalamak, başarılı olmak ve kazanmak isteyen tüm öğrencilerimizi İstanbul Royal Kurs Merkezimize bekliyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme